Regio’s

COSTA BLANCA

De Costa Blanca is één van de mooiste kuststreken in heel Europa. De kilometers gouden stranden, diepblauwe zee en warme temperaturen tarten alle verbeelding. En dat op slechts enkele uren vliegen.  

Leer deze prachtige streek wat beter kennen. Maak kennis de zomerse temperaturen, de uitmuntende ligging en alles wat deze parel u te bieden heeft. Kortom, ontdek of de Costa Blanca de perfecte match voor u is. 

Een van de prachtige stranden aan de Costa Blanca

COSTA CALIDA

Een betoverende bestemming waar de zon bijna altijd schijnt, ongerepte natuurlijke schoonheid en een indrukwekkende kustlijn van 250 kilometer? Welkom in de Costa Cálida, een parel die wacht om verkend te worden.

Met zo’n 3000 zonuren per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van 19 °C, is het de ideale plek voor uw vakantiewoning. Hier kunt u ontsnappen aan de dagelijkse sleur, en dat alles op slechts enkele uren vliegen vanaf uw eigen voordeur. Ontdek de vele leuke bezienswaardigheden, geniet van het aangename klimaat en laat u betoveren door de unieke ligging van de Costa Cálida.

COSTA DE ALMERIA

De Costa de Almería is een gebied aan de zuidoostkust van Spanje in de provincie Almería in Andalusië. De Costa de Almería strekt zich uit van het natuurgebied Cabo de Gata tot aan Mojácar. Het park van Cabo de Gata, rond het stadje Nijar, is een nog onbedorven stuk natuurpracht met maagdelijke stranden middenin een overweldigende natuur. Dit woestijnachtige maanlandschap was het decor voor talloze bekende films, inclusief Indiana Jones en vele westerns.

Dit is een ideale plek voor al wie rust opzoekt! Wist je dat het grootste gedeelte beschermd is? Zoals ook de typische architectuur voor de regio, de alom gekende witte huisjes.

Costa del sol

COSTA DEL SOL

Wilt u het grijze, Belgische weer ontlopen en optimaal genieten van het leven? Dan is de Costa del Sol uw paradijs op aarde. Met z’n milde winters, warme zomers en talloze regenvrije dagen, geniet u het hele jaar rond van de Zuid-Spaanse streek.  

De Costa del Sol brengt het beste van twee werelden samen. Zo kan u flaneren langs de ellenlange kustlijn of kan u het bergachtige binnenland verkennen.  

Ontdek of de “zonnekust” de plek is voor uw tweede verblijf. Kom meer te weten over het klimaat, populaire steden zoals Sotogrande, de bezienswaardigheden en de ligging van de streek. Ontdek waarom levensgenieters, skifanaten, golfers en zonnekloppers steevast voor deze regio kiezen.  

Regio’s op de kaart