Procedure

EENVOUDIG STAPPENPLAN VOOR DE AANKOOP VAN UW WONING IN SPANJE

Droomt u van een woning in Spanje? CASA REAL helpt u bij het volledige proces. Wij begeleiden u zowel voor, tijdens als na de aankoop, en u kan terecht bij ons voor al uw vragen. We leggen hier in 7 eenvoudige stappen uit hoe het proces verloopt voor de aankoop van uw woning in Spanje.

WAT ZOEK JE PRECIES EN WAAR?

Kennismaking en aftoetsen van uw persoonlijke wensen. We geven onze professionele mening en praten transparant over elke project en zijn ligging. Zo ontdekken we beetje bij beetje uw smaak. Dankzij uw feedback vinden we samen uw droomwoning.

BEZICHTIGINGSREIS

We prikken een datum voor een bezichtigingsreis en bezoeken de geselecteerde projecten. De combinatie van uw feedback en onze persoonlijke begeleiding zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

RESERVATIECONRACT

Droomwoning gevonden? Proficiat! Er wordt een reservatiecontract opgemaakt om uw woning van de markt te halen. We nemen contact op met het advocatenkantoor en maken een afspraak voor een volmacht, zo kunnen zij uw belangen behartigen.

BEGELEIDING DOOR ADVOCATENKANTOOR

De advocaat zal voor u het koopcontract analyseren, de registratie van het aangekochte goed controleren, de NIE nummers aanvragen en een bankrekening voor u openen indien gewenst. Bij CASA REAL zorgen we ervoor dat deze begeleiding in uw eigen taal kan verlopen.

TEKENEN VAN DE COMPROMIS

Als koper ontvangt u het eigenlijke compromis, contrato de compraventa. Dit wordt door uw advocaat opgevolgd. Hij of zij staat in contact met de aannemer of verkoper. Bankgaranties worden opgevraagd voor elke te betalen schijf.

OPLEVERING VAN DE WONING

Na de betaling en ondertekening van de akte door uw advocaat, ontvangt u de sleutels. Nutsvoorzieningen zijn aangesloten dus na de laatste inspectie, kan u zorgenloos beginnen genieten van uw droomwoning.

SERVICE NA AANKOOP

CASA REAL volgt elke stap met u mee op. Na de overhandiging van de woning staan wij u verder bij met raad en tips waar gewenst. Met veel plezier helpen wij u verder met de inrichting, sleutelbeheer of eventuele verhuur van uw woning.

CASA REAL HELPT U GRAAG EN STAAT U 100% BIJ

De after-sales afdeling van de aannemer volgt vanaf de aankoop alles op. Ze geven u uitleg over de technische installaties in uw woning, en staan ook ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard volgt CASA REAL dit samen met u op.  Indien gewenst nemen wij deze communicatie met de aannemer volledig voor u over, en helpen u verder met al uw noden en wensen.

Wij gaan voor een totale topservice op maat:

  • Advies voor de aanvraag van een Spaanse hypotheek of het openen van een bankrekening
  • Hulp bij het aansluiten van nutsvoorzieningen, TV-Vlaanderen, internet, verzekeringen, …
  • Inrichting op maat en smaak, van meubels en decoratie tot de volledige inboedel en verlichting
  • Contacten met verschillende verhuurfirma’s indien u uw investering wenst te verhuren, zo maken we het u eenvoudig om meteen rendement te halen
  • Een poetsdienst om, indien gewenst, voor en na een verblijf uw woning te poetsen

Elke persoon heeft unieke vragen, deze verdienen tijd, aandacht en opvolging. Op deze manier kan u een woning kopen in Spanje zonder kopzorgen. U wordt bij elke stap begeleid, zodat u zich niet druk moet maken over de administratieve of praktische zaken.

ONTVANG GRATIS ONS CASA REAL MAGAZINE: DROMEN VAN SPANJE, LEZEN IN STIJL

Een magazine boordevol interessante informatie alsook super leuke weetjes om zo uw eerste bouwstenen te leggen voor uw Spanje droom te realiseren.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder