Over ons

Over Casa Real

Casa Real kan bogen op meer dan vier decennia ervaring. Onze eerste vastgoed realisatie dateert uit 1976. Mijn moeder, Liliane Van Den Heuvel, was een echte pionier in vastgoed aan de Costa Blanca. Daardoor kennen wij veel van de grootste aannemers uit deze streek bijgevolg persoonlijk, en hebben met hen een duurzame professionele relatie ontwikkeld.

Zelf heb ik tien jaar in Spanje gewoond, en er voor toonaangevende en betrouwbare aannemersbedrijven gewerkt. Wij spreken perfect Spaans en door onze Spaanse roots kennen we perfect de charmes en troeven van de cultuur en de omgeving. Daarbij mag u rekenen op onze jarenlange ervaring, doorgedreven kennis van de Spaanse vastgoedmarkt en wetgeving en de volledige procedure bij het bouw- en aankoopproces van een woning in Spanje.

Bij Casa Real willen we ons onderscheiden door onze persoonlijke benadering. Duurzame samenwerking, inleving en beleving, en transparantie zijn voor ons geen loze woorden, maar kernwaarden.

U kan rekenen op een professionele aanpak, gebaseerd op kennis, expertise en goede samenwerking met advocaten en notariaten in de regio.

Elke koper heeft unieke vragen. Die verdienen tijd, aandacht en opvolging. Dat is de meerwaarde die CASA REAL wil bieden, omdat wij werken met liefde voor de streek, en vooral voor en met mensen.

WIJ ADEMEN SPANJE, PERSOONLIJKE BEGELEIDING EN KWALITEIT.

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpt mij om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijf ik graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Getuigenissen

Onze klanten aan het woord