01.

Ontvang een informatiebrochure

U ontvangt meteen een prachtige magazine boordevol informatie die we zorgvuldig hebben samengesteld en kan raadplegen als uw ultieme aankoopgids voor Spanje. U kunt ook vragen om deze complete brochure thuis te laten leveren. Daar draait het tenslotte bij ons om, u een onvergetelijke ervaring bieden vanaf het moment dat u op onze website klikt tot aan het afleveren van uw droomwoning in Spanje.

02.

Eerste kennismaking

Vooraf organiseren we een uitgebreid kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar kennen en toetsen we precies af wat u zoekt. Met deze informatie kunnen we een bezichtigingsreis voorbereiden. Wij zorgen voor de boeking van de vlucht, reservatie van uw hotel, prospectiereis en retourvlucht. De juiste begeleiding vinden, de persoon waar u een klik mee voelt, is de eerste stap in uw zoektocht. Hiermee bouwt u van in het begin een vertrouwensband op wat zeer belangrijk is.

03.

Bezichtigingstrip met Casa Real

Op het uitgekozen tijdstip vertrekken we op onze ontdekkingsreis. We hebben een programma uitgestippeld waar we samen bezoeken brengen aan de projecten. We schenken veel aandacht aan de verschillende mogelijke locaties die bij u passen, op uw ritme. Daarnaast maken we u wegwijs in de prachtige streek en genieten we van de Spaanse gastronomie. U hoeft werkelijk aan niets te denken, genieten is hier de boodschap.

Ontvang meteen uw brochure!

Magazine met 70+ waardevolle pagina’s

De ultieme Spanje-aankoopgids in 2023 helpt u de juiste keuze te maken in uw zoektocht.

Onze klanten aan het woord

Bij Casa Real willen we ons onderscheiden door onze persoonlijke benadering. Duurzame samenwerking, inleving, beleving en transparantie zijn onze kernwaarden.

Casa Real kan bogen op meer dan vier decennia ervaring

U kan rekenen op een professionele aanpak, gebaseerd op kennis, expertise en een goede samenwerking met advocaten en notariaten in de regio.

1 Step 1

Start hier uw ervaring

Stuur magazine op met de post
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

“Elke koper heeft unieke vragen. Die verdienen tijd, aandacht en opvolging.
Dat is de meerwaarde die CASA REAL wil bieden, omdat wij werken met liefde voor de streek, en vooral voor en met mensen.”