Een luxe villa in Spanje kopen: ontdek ons luxe vastgoed

Zoekcriteria

Villa

HEDENDAAGSE IBIZA VIBES VILLA, ALTAONA GOLF, MURCIA

3 slaapkamers

3 badkamers

Costa Càlida

€ 532.000

Villa

LUXE VILLA MET VEEL LICHTINVAL, ALTAONA GOLF, MURCIA

4 slaapkamers

4 badkamers

Costa Càlida

€ 865.000

Villa

LAAGBOUW LUXE VILLA OP RUIM PERCEEL, ALTAONA GOLF, MURCIA

4 slaapkamers

4 badkamers

Costa Càlida

€ 740.000

Villa

VRIJSTAANDE VILLA MET ZWEMBAD, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

3 slaapkamers

3 badkamers

Costa Blanca Zuid

€ 975.000

Baden in luxe met uw exclusief vakantiehuis in het Zuiden van Spanje 

Voor luxueus vastgoed in het mooie, zonnige Spanje bent u bij Casa Real aan het juiste adres. Onze villa’s, penthouses en appartementen hebben alles wat uw hart begeert. We begrijpen dat het vakantiehuis van uw dromen meer is dan een investering, het is een stukje paradijs dat u kan koesteren, waar u herinneringen maakt, geniet, volledig ontspant en waar u vrienden en familie uitnodigt om samen met u van al die weelde te genieten.

Privézwembad  

Geen luxe vakantiehuis in Spanje zonder uw eigen zwembad. U geniet van alle privacy in de wereld en u hoeft uw zwembad met niemand te delen. Uw handdoek klaarleggen om uw plekje aan het zwembad te reserveren is hooguit een vage herinnering uit een ver verleden. Begin de dag met enkele baantjes met de opkomende zon, koel af in het verfrissende water of neem een deugddoende avondduik. Uw zwembad, uw regels 

Weelderige tuinen  

Veel van ons luxe vastgoed is voorzien van prachtig, weelderig groen. Uw eigen oase van rust. Dankzij de enorme omvang van de tuinen, bieden ze doorheen heel de dag aangename zithoeken.  

Ruimte in overvloed  

Onze luxe penthouses, appartementen en villa’s in Spanje hebben allemaal één ding gemeen: ze bieden u ruimte. Voldoende kamers zodat uw casa ook voor uw (toekomstige) kinderen, kleinkinderen en vrienden een toevluchtsoord kan zijn. Tover één van de kamers om tot een man cave of geniet van een heuse pool house. Want waarom zou uw luxe villa geen sauna, infraroodkamer of bubbelbad hebben?  

Hoogstaande architectuur 

Onze exclusieve panden zijn van de hand van gerenommeerde architecten met al heel wat geslaagde projecten op hun palmares. Hun visie wordt tot op de voet gevolgd door de projectaannemers. Ook daar werken we enkel samen met ervaren rotten die veel waarde hechten aan kwaliteit en oog voor detail. 

Luxe vastgoed aan de Costa Blanca, Costa Calida of Costa de Almería 

Wilt u winter en zomer ontsnappen aan de dagelijkse sleur, het werk of het Belgische weer? Dan is een eigen toevluchtsoord in de Spaanse Costa Blanca, Costa Calida of Costa de Almeria een goed idee. Want het Spaanse klimaat is het hele jaar door geweldig om te vertoeven. Ook ’s winters.  

Met uw eigen luxueus penthouse met een uitzicht zover de horizon reikt of royale villa met ruim privézwembad, kiest u zelf wanneer u naar uw paradijs trekt.  

Ons aanbod luxevastgoed tart de verbeelding en doet uw dromen haast verbleken.  

Vind uw exclusieve villa in Spanje zonder zorgen 

Waarom samenwerken met Anniek van Casa Real  

U heeft het ongetwijfeld al druk genoeg. Daarom ontzorgen we u graag in uw zoektocht naar uw droomhuis in Spanje. We luisteren naar uw persoonlijke verhaal en daar nemen we graag onze tijd voor. We ontdekken uw dromen en wensen. Met deze essentiële informatie stippelen we een bezichtigingsreis uit. Samen stappen we op het vliegtuig richting het prachtige Spanje. Daar bezoeken we verschillende panden die naadloos aansluiten bij uw noden. Maar niet zonder de lokale gastronomie te ontdekken. We nemen u mee naar parels van restaurants. Want voor culinaire hoogstandjes moet Spanje niet onderdoen voor Frankrijk. Heel wat restaurants in de streek wisten ook de Michelingids te overtuigen. U ontdekt het beste wat de Spaanse keuken u te bieden heeft. Fine dining op z’n best. We nemen u mee op sleeptouw doorheen de streek. Laat u overweldigen en verleiden door dat ene exclusieve pand waar u ’s nachts van droomt.  

Bent u helemaal overtuigd en koopt u die match made in heaven? Dan betalen we u de bezichtigingsreis volledig terug.  

Wij ontzorgen u niet enkel vóór de aankoop, maar ook nadien. We hebben nauw contact met de aannemers, architecten en notarissen. We volgen het volledige proces op de voet op. Van de eerste steen tot de finale oplevering en zelfs nadien. Bij Casa Real geniet u een totale service. Dat we bij Casa Real vloeiend Spaans spreken stelt ons instaat om rechtstreeks met de betrokken partners te communiceren zonder taalbarrière. En daar plukt u als klant de vruchten van.

Haast u want deze luxe villa’s zijn erg gegeerd

Wenst u persoonlijk advies?   

Bij Casa Real staan we u graag te woord tijdens een vrijblijvende afspraak. We verwelkomen u daarvoor graag in ons kantoor in Hove (België). Indien u wenst, helpen wij u tijdens de zoektocht naar uw droomverblijf onder de Spaanse zon.