Infodagen Spaans vastgoed: zondag 9 juni en zaterdag 22 juni 2024

Infodagen Spaans vastgoed: zondag 9 juni en zaterdag 22 juni 2024

22/05/2024

Verlangt u naar mediterrane charme, zonovergoten dagen en een plek om volop te genieten? Dan is een tweede verblijf in Spanje exact wat u nodig heeft. Kom naar onze exclusieve informatiedagen en ontdek alles over het kopen van uw droomhuis, appartement of villa in Spanje.

Waarom deelnemen aan onze infodagen?

Onze infodagen bieden een unieke gelegenheid om al uw vragen over het kopen van een woning in Spanje te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investering of een permanente verhuizing, Casa Real staat klaar om u te begeleiden door het proces.

Wat kunt u verwachten?

  • Persoonlijk Advies: Ontmoet onze ervaren vastgoedadviseurs die u zullen begeleiden bij elke stap van uw vastgoedreis.
  • Woningaanbod: Ontdek een breed aanbod aan prachtige huizen en appartementen in de meest gegeerde regio’s van Spanje.
  • Financieel Advies: Leer alles over financiële aspecten, hypotheekmogelijkheden en belastingen bij het kopen van onroerend goed in Spanje.
  • Juridische Begeleiding: Begrijp de juridische procedures en vereisten voor het kopen van een huis in Spanje.

Schrijf u in voor één van onze infodagen

Schrijf u nu in voor de infodag van uw keuze door het formulier op onze website in te vullen. Kies de datum en locatie en klik op verzenden. Na uw inschrijving nemen we contact met u op om een geschikt tijdstip voor een persoonlijk (en volledig vrijblijvend) gesprek vast te leggen.

Mis deze kans niet om uw droomhuis in Spanje te vinden. Schrijf u vandaag nog in en maak de eerste stap naar uw nieuwe leven onder de mediterrane zon!

Like onze pagina op Facebook Deel dit bericht op Facebook