Infodag op 21 april 2024

Zorgeloos vastgoed kopen in Spanje

Droomt u van een eigen woning in Spanje? Dan zijn onze infodagen het moment om al uw vragen te stellen en informatie in te winnen over uw potentiële droomwoning. We delen met veel plezier onze passie voor Spanje en onze ervaring met u. Volledig vrijblijvend natuurlijk!

Zondag 21 april: Van der Valk Hotel Beveren

1 Step 1

Schrijf u in voor onze infodagen

Schrijf u hieronder in, wij contacteren u om een specifiek uur vast te leggen, vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail. Kan u er niet bij zijn? Maak dan een

persoonlijke afspraak.

Dag
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wat mag u verwachten

In eerste instantie luisteren we naar uw wensen en dromen. We laten u verschillende panden zien die hier naadloos bij aansluiten. We laten u kennismaken met deze projecten en de specifieke locaties. U krijgt concrete informatie over het aankoopproces: de zaken waar u best rekening mee houdt of wat een bezichtigingsreis precies inhoudt. Deze krijgt u bovendien volledig terugbetaald bij de aankoop van uw tweede verblijf. We geven u tips en advies en u kan rekenen op onze persoonlijke begeleiding. Dit alles doen we volledig vrijblijvend.

Bent u niet vrij tijdens onze infodagen? Maak dan een persoonlijke afspraak.

Waar

Beveren (BE)
Van der Valk Hotel
Gentseweg 280, 9120 Beveren

Wanneer

Beveren (BE)
Zondag 21 april 2024
10:00 tot 18:00

Enkele klanten aan het woord

“Vanaf de info-avond wisten we dat we goed zaten bij Anniek. Ook al waren er al een aantal andere immo’s langsgeweest. Haar persoonlijke en professionele aanpak hebben ons onmiddellijk overtuigd.” – Dirk Broothaers

“In januari zijn wij samen met Anniek voor een 5 daagse trip naar Spanje afgereisd op zoek naar ons droomappartement. Het werden 5 topdagen. We hebben niet alleen prachtige panden bezocht maar ook de streek verkend.” – Hugo Costermans

“Toen wij onze droom om een eigen stekje onder de zon te kopen concreet wilde maken, is Anniek van Casa Real op ons pad gekomen. Ze was eerlijk en rechtuit. Wij hadden dadelijk een goed gevoel bij Anniek.” – Sandra Schepers

9 voordelen van een huis in Spanje

1

Heerlijk klimaat

Onder de Spaanse hemel is het altijd een beetje zomer. De gemiddelde temperatuur is 18 °C en dat het hele jaar door. Reken daar nog eens 320 dagen zon per jaar bij en u weet dat u goed zit.

2

Goed voor de gezondheid

Niet enkel om volledig tot rust te komen is de Spaanse kust ideaal. De provincies Murcia en Costa Calida werden door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot de provincies met de zuiverste lucht van Europa.

3

Goede gezondheidszorg

De Spaanse gezondheidszorg staat hoog aangeschreven bij het WHO, het mag zich tot de beste ter wereld rekenen.

4

Prachtige natuur

De Spaanse natuur is wonderbaarlijk mooi. Van de prachtige stranden, de adembenemende natuurparken tot de indrukwekkende bergen, Spanje barst van de natuur.

5

Rijk aan cultuur en sportaangelegenheden

Aan cultuur geen gebrek in Spanje. De rijke geschiedenis van het land is overal te zien en de vele folkloristische feestelijkheden, musea en architecturale parels laten u hiervan meegenieten.

6

Gastronomie om te watertanden

Spanje staat gekend om z’n lekkere eten. De gevarieerde, mediterrane keuken is een smaakbom.

7

Slechts 2 uur vliegen

Spanje is ideaal voor uw tweede verblijf. Op slechts enkele uren bent u helemaal in vakantiestemming. Zon, zee en strand!

8

Goedkoper leven

Een bezoek aan de supermarkt in Spanje kost beduidend minder dan exact hetzelfde boodschappenlijstje in België. Hetzelfde geldt voor een restaurantbezoek, shoppen of uitgaan.

9

Ideale investering

Een spaarboekje brengt al lang bitter weinig op. Een tweede verblijf is een financiële en persoonlijke investering. U heeft immers direct geniet van uw droomwoning onder de Spaanse zon.

Waar wacht u nog op? Vind nu uw droomwoning in Spanje en geniet van alle voordelen die het te bieden heeft!

Waarom zou u het bij dromen laten?

Schrijf u in voor onze infodagen en zet de eerste stap in het realiseren van uw vakantiedromen.