Wij zijn geen voorstander van groepsessies, want onze aanpak is persoonlijk, op maat en wij nemen de tijd om individueel samen te zitten voor een gesprek. Zo kunnen wij rustig op al uw vragen antwoorden. Tegelijkertijd hebt u de kans om kennis te maken met onze allernieuwste projecten op de mooiste locaties aan de Costa Blanca, Costa Calida of Costa de Almeria. Wij lichten u tevens in over de hele procedure en de fiscaliteit.

Met Casa Real werken voelt aan als thuiskomen

Contacteer ons voor een gratis infomoment bij u thuis. Zo hoeft u niet aan te schuiven op beurzen of op algemene infodagen aanwezig te zijn, want u bepaalt zelf een dag en een uur. Op deze manier komt alle info naar u toe om zorgeloos en veilig te kopen in Spanje op een persoonlijke manier, op maat, in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Elke persoon heeft immers unieke vragen, deze verdienen tijd, aandacht en opvolging. Geen routine, wel een luisterend oor en advies over de locatie die u echt verkiest en bij u past!

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen

Casa Real zorgt reeds meer dan 40 jaar voor een persoonlijke begeleiding door middel van een bezichtigingsreis.

Volledig op maat van uw voorkeuren zorgen wij voor een aangename, ongedwongen zoektocht naar uw paradijs onder de zon. We werken met liefde voor de streek en de mensen, dat is de meerwaarde die Casa Real wil bieden.