Zeer ruime topkwaliteit penthouse, ideaal gelegen, El Pilar De La Horadada

Zeer ruime topkwaliteit penthouse, ideaal gelegen, El Pilar De La Horadada

Pand ref: REAL 1870

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

84 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 198.900

Beschrijving

Showhouse te koop! volledig gemeubeld, gedecoreerd, verlichting, elektrische toestellen, airco, gordijnen, terrasmeubelen, buitenkeueken en pergola op solarium inbegrepen!

Gloednieuwe project met 26 ruime laagbouw appartementen van een topkwaliteit. U hebt de keuze tussen een gelijkvloers appartement met terras en tuin of een penthouse met terras en solarium. Allen rond het prachtige gemeenschappelijke zwembad met ligbedden en mooie tuin.
PROMO! Alle elektrotoestellen inbegrepen, vloerverwarming in badkamers en led spots.
Gelegen in het dorp El Pilar De La Horadada, in de provincie Alicante maar vlakbij EL MAR MENOR in de provincie Murcia.
Je bent op een boogscheut (1,5km) van de stranden van La Torre aan de Costa Blanca en toch vlakbij de stranden van de baai van EL MAR MENOR, zoals deze van LOPAGAN in SANPEDRO DEL PINATAR. Hier ligt ook het befaamde en beschermde natuurreservaat met zijn zoutmeren LAS SALINAS.
Er is een vissershaventje waar de vis binnen komt en waar de restaurants hun vis rechtstreeks gaan kopen. Elke dag wel ergens een markt in 1 van zijn omliggende dorpen
Een enorme wandeldijk brengt u van het ene dorp naar het andere van deze bijzondere kust, met steigers in het water en verschillende mogelijkheden voor liefhebbers van watersporten, fietsers en wandelaars.
In Het dorp zelf is er heel het jaar door gezellig leven met zijn vele winkels, restaurants en cafés. Het ademt een echt Spaanse sfeer.
Zeker de moeite waar

Zwembad: gemeenschappelijk