WONING OP 350 METER VAN ZEE, MAZARRON, MURCIA

Costa Càlida

229.000

REAL 72593

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Huis

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Woonoppervlakte

66,872 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

3

Zwembad

Niet inbegrepen

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Deze prachtige woning in de wijk Mar de Plata, El Alamillo, Puerto de Mazarrón, biedt een adembenemend zeezicht en ligt op slechts 350 meter van het strand. Deze woning bestaat uit drie verdiepingen, perfect ontworpen voor luxe en comfort.

Begane Grond:

  • Ruime woonkamer
  • Aparte keuken
  • Tweepersoonsslaapkamer
  • Complete badkamer

Eerste Verdieping:

  • Slaapkamer met toegang tot twee terrassen met prachtig uitzicht
  • Slaapkamer met ensuite badkamer
  • Extra badkamer

Bovenste Verdieping:

  • Solarium van 31,70 m² met schitterend zeezicht

De woning bevindt op een perceel met parkeergelegenheid aan de zijkant en een wasruimte aan de achterkant, wat extra gemak en functionaliteit biedt. Dit huis biedt een unieke kans om te genieten van het beste dat de kust van Murcia te bieden heeft. Met zijn uitstekende locatie, ruime indeling en luxueuze voorzieningen is dit de perfecte woning voor wie op zoek is naar een combinatie van comfort, stijl en een geweldige locatie.

Mazarrón is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen aan de kust van Murcia, met een 35 km lange kustlijn met 15 stedelijke stranden en 16 ongerepte natuurstranden met verborgen inhammen. Ondanks het toeristische succes behoudt Mazarrón zijn mediterrane traditie door strikte controle op urbanistische ontwikkeling.

Naast de stadskern van Mazarrón concentreert de meeste bevolking zich in Puerto de Mazarrón, een prachtige baai met een lange kustlijn, kleine inhammetjes en adembenemende kliffen. Dit gebied is een paradijs voor duikers dankzij de hoge waterkwaliteit en de schatten op de zeebodem, waaronder twee Fenicische schepen, de oudste wrakken die ooit in de Middellandse Zee zijn gevonden.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen