WONING OMGEVEN DOOR NATUUR EN PRACHTIG UITZICHT, SAN MIGUEL DE SALINAS, ALICANTE

WONING OMGEVEN DOOR NATUUR EN PRACHTIG UITZICHT, SAN MIGUEL DE SALINAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 63997

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

92 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 410.000

Beschrijving

Bellavista, zoals de naam al doet vermoeden, is gelegen in een van de gebieden met het beste uitzicht, het mooiste, groenste en rustigste van San Miguel de Salinas. Slechts 7 kilometer van de stranden van Orihuela, omgeven door golfbanen, het belangrijkste winkelcentrum in de omgeving met allerlei soorten diensten, evenals bars, restaurants, kledingwinkels, supermarkten, enz., en met een zeer goede communicatie. Deze residentie is ideaal voor liefhebbers van natuur en harmonie.

Dit is een geweldig project, dat uit 4 fasen bestaat. Onafhankelijke villa’s en huizen op de bovenste en onderste verdieping met gemeenschappelijk zwembad, met verschillende slaapkamers, parkeergelegenheid en privézwembad van verschillende groottes, aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

San Miguel de Salinas ligt op een bescheiden 75 meter boven de zeespiegel. Toch is het daarmee de hoogst gelegen plaatsje in een wijde omgeving. Verschillende locaties in San Miguel de Salinas bieden panoramische vergezichten naar zowel de zoutmeren van Torrevieja als de stranden van de Middellandse Zee. De relaxte Mediterraanse sfeer binnen dit dorp maakt San Miguel zo uniek. Op slechts 7 kilometer van de stranden van Orihuela, omgeven door golfbanen, en met het bekendste winkelcentrum van de regio vlakbij valt er altijd iets te beleven in de buurt. Dit project is ideaal voor liefhebbers van privacy en harmonie.