WONING MET PRIVAAT ZWEMBAD, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

WONING MET PRIVAAT ZWEMBAD, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

Pand ref: REAL 66100

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

220,91 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 365.900

Beschrijving

Deze luxe woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen, waaronder een ruime garage, 2 terrassen en een privé zwembad in uw eigen tuin. De woningen hebben een afwerking van topkwaliteit, met ingebouwde kasten, pre-installatie van geleide airconditioning, keuken ingericht en uitgerust met toestellen, vloerverwarming in de badkamers en een kleine berging met capaciteit voor 2 fietsen. Alles om uw comfort en dat van uw gezin te vergemakkelijken.

Evenzo heeft de residentie een gemeenschappelijke tuin met een zwembad om in de zomermaanden van u en uw gezin te genieten.

Pilar de la Horadada met al zijn voorzieningen stuurt zich op korte afstand. Dit is een bevoorrechte omgeving, op slechts 15 minuten fietsen van de stranden van Torre de la Horadada en San Pedro del Pinatar, evenals een paar stappen van het centrum en winkelcentra. Er zijn talrijke golfbanen in de buurt en Pilar de la Horadada ligt op ongeveer 40 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.