APPARTEMENT MET ADEMBENEMEND UITZICHT, LOS BALCONES, ALICANTE

APPARTEMENT MET ADEMBENEMEND UITZICHT, LOS BALCONES, ALICANTE

Pand ref: REAL 68370

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

69,30 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 249.900

Beschrijving

We zijn blij om ons nieuwe project “Residential Onaru” in Los Balcones (Torrevieja) aan te kondigen.

De residentie bestaat uit 48 appartementen met 2/3 slaapkamers en 2 badkamers, allemaal gebouwd met hoogwaardige materialen en een prachtig uitzicht op de roze lagune. Er zijn twee topologieën; de begane grond met een ruim terras en de bovenste verdiepingen met een balkon en solarium.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben een grote tuin, een overloopzwembad met uitzicht op de lagune op twee niveaus met een waterval en een kindergedeelte.

Een weelderig penthouse met adembenemend uitzicht op de roze lagune. Dit moderne toevluchtsoord biedt ruime leefruimtes, hoogwaardige afwerkingen, en een privéterras met een panoramisch zicht op het meer. De nabijheid van zonovergoten stranden en bruisende stadscentra voegt toe aan de exclusiviteit van deze locatie.

Lanceringsaanbieding – 10.000€ Waardebon cadeau:

Alle appartementen die voor 31/03/2023 worden verkocht, krijgen als startaanbieding een tegoedbon van € 10.000 cadeau. Je kunt deze bon gebruiken om extra’s aan het appartement toe te voegen zoals ondergrondse parkeerplaats, meubels, witgoed, enzovoort. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Penthouse met solarium: 289.900 EUR

Parkeerplaats: 10.000 EUR

Berging: 3.000 EUR