VRIJSTAANDE WONING OP LA FINCA GOLFRESORT, ALGORFA, ALICANTE

VRIJSTAANDE WONING OP LA FINCA GOLFRESORT, ALGORFA, ALICANTE

Pand ref: REAL 69337

Voorzieningen

Huis

4 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

238 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 470.000

Beschrijving

Arena Beach III La Finca biedt een prachtige residentie van 8 vrijstaande en halfvrijstaande huizen, met 2 slaapkamers, gelegen in het betoverende La Finca Golf Resort in Algorfa. Deze huizen met leefgedeelten over verschillende verdiepingen zijn veelzijdig en passen zich moeiteloos aan aan uw levensstijl.

Genieten doet u op het solarium of op zowel overdekte als onoverdekte terrassen met panoramisch uitzicht op de adembenemende regio Vega Baja del Río Segura. La Finca Golf, met zijn 18 holes par ’72-baan ontworpen door Pepe Gancedo en ingehuldigd in 2002, is niet alleen een golfparadijs, maar heeft ook tal van prestigieuze toernooien op zowel amateur- als professioneel niveau gehost. Ervaar luxueus wonen te midden van weelderige groene golfvelden en ongeëvenaarde uitzichten.

Algorfa staat bekend om zijn traditionele Spaanse charme, rustige sfeer en schilderachtige platteland. De stad wordt omringd door vruchtbare landbouwgrond, voornamelijk gewijd aan citrusbomen, olijfbomen en groentegewassen. Een van de opvallende kenmerken van Algorfa is de aanwezigheid van het La Finca Golf Resort, een prestigieuze golfbestemming die bekend staat om zijn kampioenschapsgolfbaan en luxe faciliteiten. Golfliefhebbers van over de hele wereld bezoeken Algorfa om te genieten van het prachtige landschap en de uitdagende banen die La Finca Golf Resort biedt.

Naast golfen biedt Algorfa mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden op het omliggende platteland. De stad zelf heeft een gezellig centrum met traditionele Spaanse architectuur, charmante straatjes en een keur aan winkels, restaurants en cafés.

Algorfa viert het hele jaar door verschillende culturele evenementen en festivals, zodat bezoekers de lokale tradities en gewoonten van de regio kunnen ervaren. Al met al is Algorfa een vredige en schilderachtige bestemming die aantrekkelijk is voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl, ontspanning in de buitenlucht en een voorproefje van de traditionele Spaanse cultuur op het prachtige platteland van de regio Vega Baja.