VRIJSTAANDE WONING MET ZWEMBAD, MIL PALMERAS, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

VRIJSTAANDE WONING MET ZWEMBAD, MIL PALMERAS, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

Pand ref: REAL 64888

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

131,50 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 488.000

Beschrijving

Een uitmuntend nieuw project bestaande uit prachtige woningen op een toplocatie in het populaire Mil Palmeras. De huizen zijn onderverdeeld in twee niveaus plus het dakterras waar u volop ruimte heeft voor ligstoelen, terrasmeubilair en waar u volop kan genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving.

Op de begane grond is er een lichterijke woonkamer met een open keuken, een tweepersoons slaapkamer met ingebouwde kledingkast en en-suite badkamer en een gastentoilet. Vanuit de woonkamer en slaapkamer is er directe toegang tot de tuin en het zwembad. De bovenverdieping heeft twee slaapkamers en twee badkamers allemaal met ingebouwde kasten. De huizen worden voorzien van een privézwembad en een parkeerplaats voor de wagen.

Vanaf de woning heeft u een slecht enkele minuten nodig om het mooie zandstrand van Mil Palmeras en het centrum te bereiken, waar u verschillende leuke restaurants, cafés en supermarkten kunt vinden. Binnen een korte rit bereikt u verschillende golfbanen of het grootste winkelcentrum in de omgeving, La Zenia Boulevard.

Mil Palmeras, het gelijknamige witte zandstand ligt het meest zuidelijk in een reeks van zes stranden van de deelgememeente Orihuela Costa en grenst in het noorden aan het strand Campoamor en in het zuiden aan het strand van Torre de la Horadada. Net zoals de andere stranden in de omgeving, onderscheidt het zich met de Blauwe Vlag. Door de aanwezigheid van de grote Salinas (zoutmeren) in de omgeving, staat de luchtkwaliteit in de regio bekend als zeer schoon. Daarnaast kent het een aangename gemiddelde temperatuur van 20°C en 300 zonnige dagen per jaar.