VRIJSTAANDE WONING MET PANORAMISCH UITZICHT, MUTXAMEL, ALICANTE

VRIJSTAANDE WONING MET PANORAMISCH UITZICHT, MUTXAMEL, ALICANTE

Pand ref: REAL 65670

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

118,68 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 425.000

Beschrijving

Deze schitterende woningen bevinden zich in Mutxamel, een bevoorrechte locatie aan de Middellandse Zeekust. Deze gemeente aan de Costa Blanca is ideaal voor toegang tot alle attracties die de provincie Alicante te bieden heeft, van de vele restaurants tot de honderden nachtclubs en diensten die van Benidorm tot Alicante te vinden zijn.

De ontwikkeling bestaat uit woningen van hoge kwaliteit met een modern ontwerp, ontworpen voor comfort en het optimaliseren van ruimte en natuurlijk licht. De grote ramen creëren een gevoel van ruimtelijkheid waardoor u kunt genieten van het uitzicht. Inclusief een domoticasysteem en een ontelbare lijst van details om het verblijf comfortabeler te maken.

De percelen zijn gelegen in een rustige urbanisatie en hebben een zwembad en een tuin waarin u kunt genieten van de warmte van het mediterrane klimaat. De woningen hebben drie slaapkamers en een woon-eetkamer met geïntegreerde keuken.

Met een bevoorrechte ligging en een echt panoramisch balkon met uitzicht op zee en de steden Alicante, San Juan en El Campello, bieden de 36 woningen in de gemeente Mutxamel de mogelijkheid om bij te dragen aan het geluk van u en uw gezin.