VRIJSTAANDE VILLA OP GOLFRESORT, ALHAMA DE MURCIA, MURCIA

VRIJSTAANDE VILLA OP GOLFRESORT, ALHAMA DE MURCIA, MURCIA

Pand ref: REAL 66099

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

90,98 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 285.000

Beschrijving

Deze residentie bestaat uit villa’s in moderne stijl met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers op grote percelen in Condado de Alhama Golf. Deze villa’s zijn inclusief parkeerplaats en solarium met uitzicht over de regio en privé zwembad.

De villa gelegen op een toplocatie binnen het golfresort Condado de Alhama in de regio Murcia, Spanje. Op deze locatie biedt het u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen, de natuur en de golfbaan. Op 25 minuten rijden naar de stranden van Mazarrón, 20 minuten naar de stad Murcia en de luchthaven.

Condado de Alhama beschikt over vele sportfaciliteiten zoals de Jack Nicklaus signature 18-holes golfbaan, 24 zwembaden, tennis en padel, een fitness, voetbal en basketbalvelden. U hoeft het resort niet te verlaten om een fantastisch verblijf te hebben. In het hart van de Condado ligt het centrum ‘Al Kasar’. Een gezellig en sfeervol shoppingcenter waar je een hapje kunt eten in één van de restaurants, een drankje doet in één van de barretjes of geniet op het terras. Er is een grote supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, een warme bakker, meubelwinkel, schoonheidssalon, kapper, massageruimte en fietsverhuur, diverse restaurants, bars met live muziek en zonovergoten terrasje.