VRIJSTAANDE VILLA NABIJ VISTABELLA GOLFRESORT, ORIHUELA, ALICANTE

VRIJSTAANDE VILLA NABIJ VISTABELLA GOLFRESORT, ORIHUELA, ALICANTE

Pand ref: REAL 69372

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

164,62 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 379.000

Beschrijving

Luxe ontwikkeling nabij Vistabella golfresort in Orihuela, Alicante. Alle villa’s hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers, een ruim dakterras, een open, lichte keuken en leefruimte, en een ​​privézwembad in uw tuin. Villa Formentera is afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen om elk verblijf in alle luxe en comfort aangenaam te maken.

Vistabella Golf beschikt over een 18-holes golfbaan die is ontworpen door voormalig professioneel golfer Manuel Piñero. De baan wordt gekenmerkt door zijn brede fairways, strategisch geplaatste bunkers en schilderachtige uitzichten op het omringende landschap. Het biedt een uitdagende maar plezierige ervaring voor golfers van alle niveaus.

Naast de golfbaan biedt Vistabella Golf ook een scala aan voorzieningen en diensten voor bewoners en bezoekers, waaronder een clubhuis met restaurant, bar en pro shop. Er zijn ook oefenfaciliteiten, waaronder een driving range en putting green, waar golfers hun vaardigheden kunnen aanscherpen.

De woonwijk rond Vistabella Golf bestaat uit een mix van appartementen, herenhuizen en villa’s, waarvan vele uitkijken over de golfbaan of het omliggende platteland. Het is een populaire bestemming voor golfliefhebbers die op zoek zijn naar een woning in een rustige en schilderachtige omgeving.

Over het geheel genomen biedt Vistabella Golf een fantastische golfervaring in combinatie met een ontspannen mediterrane levensstijl, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel golfers als mensen die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord aan de Costa Blanca.