VRIJSTAANDE VILLA MET UITZONDERLIJKE PROMO, LA HERRADA, LOS MONTESINOS

VRIJSTAANDE VILLA MET UITZONDERLIJKE PROMO, LA HERRADA, LOS MONTESINOS

Pand ref: REAL 60158

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

105,65 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 287.900

Beschrijving

Deze villa’s zijn uitgerust met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet.
Deze villa is ontworpen over 2 etages; op de begane grond vinden we een open keuken, de woon & eetkamer, het apart gastentoilet, de master slaapkamer met eige kleedkamer en badkamer en de verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers met badkamer en groot terras. Er is een privé-solarium mogelijk die u kan invullen naar eigen wens, een ideale plek om laat op de avond te genieten van de mediterrane sfeer met familie of vrienden. Daarnaast is er parkeergelegenheid, een tuin, een terras en een optioneel privézwembad waar u kunt genieten van aangename momenten.

Een paar minuten van Los Montesinos, in noordelijke richting, ligt de urbanisatie La Herrada, een rustige woonwijk waar huizen van één en twee hoogtes de boventoon voeren. La Herrada heeft een winkelcentrum met een supermarkt en andere diensten en ligt op minder dan 5 minuten rijden van Los Montesinos. De nabijgelegen natuurgebieden en hun meren zijn ideaal voor vogels kijken, wandelen, fietsen en paardrijden. Ook de golfliefhebbers gaan hier volop genieten, met maar liefst 4 golfterreinen vlakbij, denk maar aan Golf Vistabella, Golf Villamartin, Golf La Finca & Golf Lomas de Campoamor.

Ontdek samen met CASA REAL dit complex in het eerste deel van 2022 en geniet van een uitzonderlijke tijdelijke actie! Zo kan u nog meer genieten onder de Spaanse zon.
inclusief privézwembad ipv optioneel
inclusief elektrische poort die u voorziet van alle veiligheid en comfort
inclusief alle inbouw huishoudapparaten voor prachtige open keuken

Opgelet deze aanbieding is geldig tem 31 maart 2022.