VRIJSTAANDE VILLA MET PRACHTIG ZEEZICHT, POLOP, ALICANTE

VRIJSTAANDE VILLA MET PRACHTIG ZEEZICHT, POLOP, ALICANTE

Pand ref: REAL 70712

Voorzieningen

Villa

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

117,42 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 373.000

Beschrijving

erken deze prachtige villa’s gelegen in Polop, met een adembenemend panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee en de omliggende bergen.

Kies uit het gelijkvloerse model met een solarium of ontdek de ruimtelijkheid van een villa met twee verdiepingen. Geniet van 2 of 3 slaapkamers, compleet met elektrische rolluiken en een volledige airconditioninginstallatie die de hele woning bestrijkt. De keuken, afgewerkt met standaard ‘Whirlpool’ apparaten, biedt de mogelijkheid voor een upgrade naar ‘Siemens’ apparaten tegen een meerprijs. De badkamers zijn voorzien van vloerverwarming, met de optie om dit uit te breiden naar de rest van de woning.

Personaliseer uw buitenruimte met de mogelijkheid voor een zwembad of jacuzzi op het solarium. Parkeer gemakkelijk op uw eigen perceel, voorzien van een pre-installatie voor laadpalen voor elektrische auto’s. De volledig aangelegde tuin, met gravel, kunstgras en betegeling, nodigt uit tot ontspanning en het genieten van de Spaanse zon.

Polop, gelegen in het betoverende Spaanse landschap, biedt de perfecte combinatie van rust en levendigheid. Omringd door imposante bergen, onderscheidt het zich door adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee. Het historische centrum van Polop trekt aan met schilderachtige straatjes, terwijl de locatie een ideale balans biedt tussen de serene bergen en de bruisende kustplaatsen in de buurt. Voor liefhebbers van natuur en cultuur is dit een ideale bestemming, waar lokale gastronomie en historische charme samenkomen voor een unieke ervaring.