VRIJSTAANDE VILLA IN IBIZA STIJL, VILLAMARTIN, ALICANTE

VRIJSTAANDE VILLA IN IBIZA STIJL, VILLAMARTIN, ALICANTE

Pand ref: REAL 66547

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

90 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 369.000

Beschrijving

Deze 5 vrijstaande villa’s zijn ontworpen om te genieten van de Spaanse zon met een instant Ibiza setting. De woningen zijn afgewerkt volgens de huidige normen en allen gelegen op een ruim perceel met parkeerplaats en een privé zwembad.

De woonkamer, eetkamer en keuken vormen samen een ruime oppervlakte, de open keuken is volledig geïntegreerd met de woonkamer die is voorzien van ruime schuiframen dat een naadloze overgang doet ontstaat tussen de binnen & buiten leefruimtes. Er zijn in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers, de master bedroom heeft een ensuite dressing & badkamer. De 2 andere slaapkamers delen een badkamer en kijken uit op de zijkant van de woning.

Gelegen binnen een zeer aangename omgeving van het Villamartín Golfresort, op zo’n 30 minuten van de luchthaven van Alicante en met toegang tot een breed scala aan diensten zoals winkelcentra, supermarkten. Orihuela heeft 16 km kustlijn met tientallen baaien en stranden van fijn goudkleurig zand die badend in de warme Middellandse Zee. Dit alles op slechts 10 minuten van de woningen. De bevoorrechte geografische ligging en de uitstekende klimatologische omstandigheden maken het genieten van de stranden en de realisatie van nautische sporten het hele jaar door mogelijk.

Vlakbij het complex vindt u de beste stranden en woonwijken van de Costa Blanca, vier golfbanen en een groot aantal restaurants en uitgaansgelegenheden. Als kers op de taart bent u binnen 10 minuten in het mooiste shopping centrum van de provincie: La Zenia Boulevard.