VRIJSTAANDE VILLA AAN EL MAR MENOR, TORRE PACHECO, MURCIA

VRIJSTAANDE VILLA AAN EL MAR MENOR, TORRE PACHECO, MURCIA

Pand ref: REAL 66582

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

92,17 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 320.000

Beschrijving

Deze exclusieve vrijstaande villa’s van één verdieping onderscheiden zich door hun luxe en comfort, elk met een eigen zwembad, grote open ruimtes en een persoonlijk solarium. Voorzien van 2, 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers, dit volgens eigen behoefte. De stijlvolle en functionele interieurs zijn voorzien van hoogwaardige vloeren. De slaapkamers hebben ingebouwde kasten en elke villa heeft een pre-installatie voor airconditioning en glasvezelinstallatie.

De buitenkant is niet minder indrukwekkend, met een prachtig aangelegde tuin en een privézwembad met zuiveringsapparatuur en LED-spots om te genieten op warme zomeravonden. Daarnaast beschikt elke villa over een eigen parkeerplaats.

Torre Pacheco is een stadje in de regio Murcia, op slechts 37 kilometer van de regionale hoofdstad en 8 kilometer vanaf de stranden aan de Mar Menor. Het schitterende landschap en de mooie bezienswaardigheden zijn de echte hoofdrolspelers, denk hierbij maar aan het natuurgebied Cabezo Gordo. Van de 212 windmolens in de regio Murcia staan er maar liefst 14 in Torre Pacheco. Volg de Ruta de Los Molinos de Viento en je zult ze allemaal ontdekken tijdens deze prachtige wandeling.

Prijzen voor deze vrijstaande villa’s starten vanaf:
Vrijstaande villa op plot van 192 m2 met 2 slaapkamers, 2 badkamers vanaf 280 000 euro.
Vrijstaande villa op plot van 200 m2 met 3 slaapkamers, 2 badkamers vanaf 320 000 euro.
Vrijstaande villa op plot van 296 m2 met 4 slaapkamers, 2 badkamers vanaf 420 000 euro.