GEMEUBELD APPARTEMENT, AAN ZEE, PLAYA FLAMENCA, ORIHUELA COSTA

GEMEUBELD APPARTEMENT, AAN ZEE, PLAYA FLAMENCA, ORIHUELA COSTA

Pand ref: REAL 61105

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

75,88 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 295.000

Beschrijving

Dit project omvat 144 appartementen die opgedeeld zijn in verschillende units, dit allen vlakbij het strand, in het hart van Playa Flamenca. Deze appartementen worden aangeboden in een totaalpakket, dit wil zeggen dat ze gemeubeld zijn, uitgerust zijn met airco, alle keukentoestellen aanwezig zijn en volledig voorzien is van led verlichting. Ieder appartement beschikt ook over een aparte berging en autostaanplaats in de ondergrondse garages. Zelfs een volledig inboedelpakket zoals handdoeken, lakens, decoratie, potten, pannen, strijkijzer, noem het maar…..zijn inbegrepen!

U hebt de keuze uit appartementen met gezellige terrassen op het gelijkvloers, appartementen met ruime balkons op het eerste & het tweede verdieping en prachtige penthouses op de bovenste verdieping met solarium. Iedere woning beschikt over een ruime woon- & eetkamer, een open keuken, alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, 2  badkamers, een ventilatiesysteem, airconditioning en een ondergrondse parkeerplaats + berging.

Deze residentie omvat verder nog mooi aangelegde gemeenschappelijke tuinen rond het zwembad, een kinderspeeltuin, een gym, een sauna , petanque baan en dit alles op wandelafstand van het strand en alle voorzieningen. Deze appartementen lenen zich dan ook perfect als investering voor later of deze te verhuren wanneer u zelf niet aanwezig bent. Kortom meer dan 1 mogelijkheid.

Sommige zelfs met mooi zeezicht! Gelegen in het levendige PLAYA FLAMENCA