VILLA OP RUIM GRONDSTUK, PRIVACY EN OPEN UITZICHT, LA FINCA GOLF, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

549.000

REAL 8790

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

134 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

La Finca Resort is gelegen in het hart van het Vega Baja platteland, op slechts een paar minuten afstand van het kleine stadje Algorfa. Het is ideaal voor diegenen die willen leven in een rustige omgeving met prachtige landschappen, frisse lucht inademend uit de bergen. Het is een paradijs voor golfers. Een grote verscheidenheid aan trekvogels en kleine dieren... Bovendien bevinden zich op het resort een grote verscheidenheid aan restaurants, bodega, clubhuis, professionele fitness, tennis-en paddelterreinen alsook een 5* hotel

Deze villa's op LA FINCA, RESIDENCIAL MAR EGEO genaamd ANDROS worden gebouwd op een grondstuk van 420 m2 met een terras van 56 m2 en een privé zwembad inbegrepen van 7 X 4. De woningen zijn uitgerust met airco, vloerverwarming in de badkamers, volledig geïnstalleerde badkamers, de hoofdslaapkamer met een walk-in closet en er is een off road parking.

 

 

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen