VILLA OP MAAT NAAST GOLFTERREIN, CIUDAD QUESADA, ROJALES

VILLA OP MAAT NAAST GOLFTERREIN, CIUDAD QUESADA, ROJALES

Pand ref: REAL 64645

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

150 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 679.900

Beschrijving

Deze exclusieve villa’s liggen in de woonwijk Ciudad Quesada te Rojales, het hart van de zuidelijke Costa Blanca en naast de golfbaan La Marquesa. De prachtig op maat gemaakte exclusieve villa’s zijn gebouwd op grote percelen van zo’n 530 m2. Bij het ontwerpen van deze woningen wordt echt rekening gehouden met uw persoonlijke verlangens, dit alles met een mix van zowel mediterrane als Noord-Europese invloeden op alle niveaus van de bouw.

Deze villa’s hebben alle benodigde diensten binnen handbereik, denk maar aan: supermarkten, golfbanen, restaurants, gezondheidscentra… Ze zijn gelegen op slechts 10 minuten rijden van de beste stranden van de Costa Blanca en liggen zo’n 30 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

Het gebied van Ciudad Quesada strekt zich uit tussen Guardamar en Torrevieja. Het heeft alle voorzieningen die u zich kunt wensen binnen handbereik. Winkels, banken, supermarkten, restaurants en bars zijn er in overvloed, samen met een Aqua Park. Er zijn vijf golfbanen voor spelers van alle niveaus binnen 20 minuten rijden, waaronder La Marquesa Golf club en de 2008 PGA Championship course op La Finca. Een van de hoogtepunten van het gebied is de vrijetijdszone van het Hotel La Laguna waar u kunt genieten van spa en schoonheidsbehandelingen zonder dat u een hotelgast hoeft te zijn. Er zijn wekelijkse markten in Quesada, Guardamar, Benijofar, Torrevieja en Rojales.