VILLA OP BEGANE GROND MET ZWEMBAD, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

VILLA OP BEGANE GROND MET ZWEMBAD, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

Pand ref: REAL 61290

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

97,80 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 390.950

Beschrijving

Deze prachtige vrijstaande villa’s zijn voorzien van 3 slaapkamer & 2 badkamers, allen op de begane grond. Deze woning heeft een privé zwembad met buitendouche en is gelegen in de populaire kustplaats San Pedro del Pinatar. Naast het terras, dat quasi volledig rondom de woning is voorzien, geniet u ook nog extra van de zon bovenop de woning op een groot solarium.

De villa’s zijn ontworpen op 1 niveau met verhoogde plafonds aan de lounge & de open keuken om u zeker te voorzien van een ruimtelijke gevoel. Via de grote raampartij worden de 2 leefzones, woonkamer & terras, probleemloos met elkaar verboden en geniet u van veel lichtinval over de volledige woning. De wagen laten u achter op uw eigen perceel van ruim 260 m2 dat volledig is ommuurt en voorzien van een elektronische poort.

In deze woonwijk van San Pedro del Pinatar is alles vlakbij, restaurants, bars … Maar ook omgeven door parken, sportfaciliteiten, verschillende golfbanen (Roda Golf, Lo Romero en La Serena Golf) en dit alles op slechts 5 minuten van de prachtige stranden van de Middellandse Zee of de Mar Menor.