VILLA OP BEGANE GROND MET PRIVE ZWEMBAD, CIUDAD QUESADA, ROJALES

VILLA OP BEGANE GROND MET PRIVE ZWEMBAD, CIUDAD QUESADA, ROJALES

Pand ref: REAL 68794

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

146 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 674.900

Beschrijving

Villas Maestras liggen bovenop de veelbezochte woonwijk Ciudad Quesada, Rojales in het hart van de zuidelijke Costa Blanca en naast de golfbaan La Marquesa. Deze geweldige op maat gemaakte villa’s zijn gebouwd op grote kavels naast voorzieningen en diensten, dit slechts op 8 minuten rijden van de stranden van Guardamar.

Het ontwerp van deze villa Bosca is gebaseerd op vele factoren, zowel mediterrane als Noord-Europese invloeden op alle niveaus van de bouw, met dat kleine vleugje Brits dat duidelijk zichtbaar is in verschillende details. Als niets van wat u reeds tot nu toe hebt gezien je aandacht heeft getrokken, dan heb je Villas Maestras nog niet ontdekt.

Villa Bosca is een luxueuze gelijkvloerse villa op een plot van 530 m2 met 3 slaapkamers en 3 badkamers gelegen in Rojales op minder dan 10 minuten rijden van de prachtige Guardamar Del Segura stranden. De villa heeft een zeer ruime living met moderne open keuken en schuiframen die toegang geven naar de tuin met groot privé zwembad. De master heeft een grote dressing en ensuite badkamer en directe toegang tot het zwembad. De andere 2 slaapkamers hebben ook hun eigen badkamer en de woning is ook voorzien van een gastentoilet. Er is ook een berging en er verschillende parkeerplaatsen op het 530 m² plot.

De belangrijkste kenmerken van Ciudad Quesada zijn:
Golfbanen: Het gebied staat bekend om zijn golfbanen, met La Marquesa Golf als een van de prominente golfbanen. Golfliefhebbers kiezen vaak voor Ciudad Quesada vanwege de nabijheid van deze faciliteiten.
Voorzieningen: Ciudad Quesada biedt een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, supermarkten, restaurants, bars en andere diensten, waardoor het een handige plek is om te wonen.
Meren en natuurparken: Het nabijgelegen natuurpark La Mata en de zoutmeren van Torrevieja dragen bij aan de natuurlijke schoonheid van de omgeving en bieden mogelijkheden voor buitenactiviteiten.
Expatgemeenschap: Vanwege de aantrekkelijke locatie en voorzieningen heeft Ciudad Quesada een aanzienlijke expatgemeenschap, met veel mensen uit verschillende Europese landen die ervoor kiezen om er permanent of als tweede huiseigenaar te wonen.
Nabijheid van de kust: De Middellandse Zee is gemakkelijk bereikbaar vanuit Ciudad Quesada, zodat bewoners kunnen genieten van de stranden langs de Costa Blanca.