VILLA OP BEGANE GROND IN LUXE RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

VILLA OP BEGANE GROND IN LUXE RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

Pand ref: REAL 66315

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

240 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 393.000

Beschrijving

Deze op het zuiden gerichte villas zijn voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers, alle gunstig gelegen op de begane grond. Een opvallend kenmerk is het uitzicht op de centrale patio in de kelder van waaruit een natuurstenen muur het huis doorkruist tot het hoogste gedeelte. Het dak bevat een dakraam dat het natuurlijke zonlicht binnenlaat. Als extraatje voorzien van een grote kelderruimte, die u zelf nog een persoonlijke invulling kan geven, denk maar aan een sport- en of hobbykamer, extra ruimte voor bezoekers, …

Een schuifraam van 4,5 meter die kan worden verborgen in de muur opent de ruimte met natuurlijk daglicht, maar geeft ook tevens de doorgang aan het zuidelijke terras. Alle woningen profiteren van een afgewerkt solarium en hebben op 1 na allemaal een eigen privé zwembad, de prijs voor deze woning zonder zwembad is 377 000 euro.

Santa Rosalia Lake & Life Resort is een exclusief resort gelegen aan de Costa Calida. In het midden van dit domein bevindt zich een meer van 16.000 m2 waarin 2 eilanden drijven met op 1 van de eilanden een beach club.

In Santa Rosalia zijn de woningen geconfigureerd rond een spectaculair centraal park, voor het exclusieve gebruik van de eigenaars. In de meer dan 120.000 m2 aan zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur, zijn er verschillende sport- en recreatiegebieden ontworpen voor het hele gezin. Bijna 4.000 bomen, voornamelijk inheemse soorten. Rosalía Lake and Life resort herdefinieert het concept van resort in dit deel van de Middellandse Zee, nooit meer zal dit woord hetzelfde klinken. De 700.000 m2 zijn rondom omheind, met toegangscontrole en 24-uurs bewakingsdienst. Veiligheid opgevat als rust, zowel thuis als onderweg.

Het hart van Santa Rosalía, een enorme centrale tuin bestemd om te leven; uitgerust met diverse attracties om op een andere manier van de natuur, sport of vrije tijd te genieten en waar Het Meer altijd zijn aanwezigheid opdringt. Het hebben van een enorme groene ruimte naast uw huis is altijd een voorrecht. De ideale plek om te ontspannen op de zandstranden en tot rust te komen in de zon, het water nodigt uit tot een duik in het water, verkoeling zoeken en deelnemen aan watersport activiteiten. De plek om de dag af te sluiten met de kinderen, een biertje te drinken met vrienden of te genieten van de mediterrane keuken terwijl de oneindige turquoise zee een prachtige zonsondergang begeleidt. Het meer met meer dan 16.000 m2 water is het grootste kunstmatige meer van kristalhelder water in Europa. Het maakt gebruik van de technologie van Crystal Lagoons, een wereldleider op het gebied van conditionering voor baden, behandeling en onderhoud van grote gebieden met kristalhelder water.