VILLA OMRINGEND DOOR BERGEN, NATUUR & GOLF, CONDADO DE ALHAMA, MURCIA

VILLA OMRINGEND DOOR BERGEN, NATUUR & GOLF, CONDADO DE ALHAMA, MURCIA

Pand ref: REAL 62724

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

104,25 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 369.900

Beschrijving

Alhama Nature Resort ligt in het zonnige zuidoosten van Spanje, in een vallei omringd door bergen en natuurparken. Het complex ligt dicht bij voorzieningen en mediterrane stranden en strekt zich uit rond de beroemde golfbaan, ontworpen door Jack Nicklaus.
In deze villa’s kunt u genieten van de Spaanse zon. De luxe woningen zijn gebouwd volgens de hoogste normen, met verschillende ontwerpen om aan uw voorkeuren aan te passen. Elke unit in Alhama Nature Resort heeft toegang tot een terras, zwembad, groene zones en parkeerplaats.
Vertragen. Luister naar je lichaam en geest. Breng meer quality time door met je dierbaren.
Verhuis naar Alhama Nature Resort, waar een gezonder leven mogelijk is

Vrijstaande villa’s met 2 tot 4 slaapkamers op percelen variërend van 217-340m2, met een privézwembad, solarium, groot terras, zomerkeuken en een parkeerplaats buiten, allemaal op het zuiden gericht.

De villa’s zijn allemaal gelijkvloers en hebben een open woonkamer, eetkamer en keuken. Slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten en een badkamer. Er is een groot solarium met een zomerkeuken, balustrades van veiligheidsglas en binnen- en buitenverlichting. Buiten een privé zwembad van 16,25m2 met van kleur veranderende onderwaterverlichting en een zonnedouche, terras, tuin en een oplaadpunt voor elektrische wagens.