VILLA MET PANORAMISCH UITZICHT EN PRIVE ZWEMBAD, FINESTRAT, ALICANTE

VILLA MET PANORAMISCH UITZICHT EN PRIVE ZWEMBAD, FINESTRAT, ALICANTE

Pand ref: REAL 60602

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

322 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 529.900

Beschrijving

Deze moderne villa heeft uitzicht op de zee en de hele skyline van Benidorm, en is tot in de puntjes verzorgd. Ze beschikt over 3 slaapkamers, 3 badkamers en twee aparte toiletten. Tevens is ze ontworpen met een moderne stijl, met oog voor het kleinste detail. Deze woning is voorzien van een privézwembad, solarium en Engelse patio om het hele jaar door van de zon te genieten. De grote woonkamer met open keuken voorzien van grote ramenpartijen en de ruime solariums bieden u een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, waardoor u de luxe kan voelen waarvan iedereen droomt. Gelegen op een perceel van 553,20m² met een tuin, privé zwembad en parkeergelegenheid en een afgewerkte kelder.

Panoramic Beach Resort strekt zich in totaliteit uit op een perceel van ruim 18.300m², waarvan bijna 3.000m² is gewijd aan ontspanning met groene zones en zwembaden. Als u op zoek bent naar een eengezinswoning, vol luxe en comfort, met alle diensten en in een onvergelijkbare omgeving dankzij het heerlijke klimaat, dan is Panoramic Beach Resort uw beste keuze.

Gelegen in een magnifieke omgeving vlakbij de Middelanse zee en de bergen aan de Costa Blanca. Met in de omgeving alle nodige services zoals luxe hotels, golfclubs, winkels, apotheek…maar toch in een oase van rust.