Trendy villa in een residentiële wijk, nabij services en stranden, Rojales, Alicante

Trendy villa in een residentiële wijk, nabij services en stranden, Rojales, Alicante

Pand ref: REAL 4143

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2,5 badkamers

1 Parkeerplaats

132 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 416.200

Beschrijving

Gelegen in een bevoorrechte omgeving, omringd door natuurlijke beschermde gebieden waar u de mogelijkheid heeft om te genieten van de harmonie van de natuur. Zonder af te zien van eersteklas diensten en voorzieningen, gunstig gelegen op loopafstand van onze residentiële huizen.

Het project is residentieel en bestaat uit 10 volledig onafhankelijke villa’s, met onverslaanbare kwaliteiten, dankzij het gebruik van eersteklas componenten. Hiervoor werd gekozen voor de knowhow, betrokkenheid en de ervaring van vertrouwde bedrijven binnen de sector met een schitterend eindresultaat om trots op te zijn.

Maak je dromen waar
We brengen al deze aspecten naar een prachtige locatie. De positionering van de huizen die we hier bouwen is uitzonderlijk. De hoogte van het terrein garandeert een onovertroffen zicht voor onze klanten. Elk moment lijkt eeuwig te duren. Alle wensen die ooit slechts een droom waren, komen nu uit.

De fusie van licht en hout, water en de stenen, elementen naast elkaar in gedefinieerde ruimtes. Afgescheiden zones die in harmonie smelten, genereren
illusies om van je dagelijkse leven te genieten. Heldere witte muren met 3 of 4 slaapkamers, een solarium met een bubbelbad of zelfs een gepersonaliseerde ruimte onder het huis. Alles is mogelijk!
Hoge plafonds en het uitgebreide gebruik van glas creëren een stijl die even tijdloos is als
het sprankelende uitzicht. Wij bieden u de mogelijkheid om het huis van uw dromen te maken

Op slechts 40 km gelegen van de luchthaven van Alicante.

Voor golfliefhebbers, is er een uitmuntende golfclub op 3,8 km en op 10 min rijden van een waaier aan stranden zoals deze van Guardamar Del Segura.

Garage of afgewerkte kelderverdieping met ramen is optioneel alsook een afgewerkt solarium. Solarium:112 m2 en kelder:67 m2

Grondstuk: 341,50 m2 of groter