VILLA EERSTELIJN MET UITZICHT OVER KRISTALHELDER MEER SANTA ROSALIA, MAR MENOR

VILLA EERSTELIJN MET UITZICHT OVER KRISTALHELDER MEER SANTA ROSALIA, MAR MENOR

Pand ref: REAL 64489

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

1 Parkeerplaats

199 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.210.000

Beschrijving

14 villa’s op de eerste lijn aan het meer van Santa Rosalia. Deze woning is voorzien van 4 slaapkamers & 4 badkamers. Met een bewoonbare oppervlakte van 199 m2 biedt deze woning de mogelijkheid te wonen in mooie open ruimtes, zo heeft het gebouw ook een kelder van 150 m2 die een invulling kan krijgen naar eigen noden.

Santa Rosalia Lake & Life Resort is een exclusief resort gelegen aan de Costa Calida. In het midden van het domein bevindt zich een meer van 16.000 m2 waarin twee eilanden drijven met op één van de eilanden een beach club.

In Santa Rosalia zijn de woningen geconfigureerd rond een spectaculair centraal park, voor het exclusieve gebruik van de eigenaars. Zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur met daarbij verschillende sport- en recreatiegebieden speciaal ontworpen voor het ganse gezin. Rosalía Lake and Life resort herdefinieert het concept van resort in dit deel van de Middellandse Zee, nooit meer zal dit woord hetzelfde klinken. De 700.000 m2 zijn rondom omheind, met toegangscontrole en 24-uurs bewakingsdienst. Veiligheid opgevat als rust, zowel thuis als onderweg.