VILLA, EERSTE LIJN GOLF EN PRACHTIG ZICHT, FONT DEL LLOP, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

650.000

REAL 61963

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Woonoppervlakte

102,18 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

3

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

De Makalu II Villa ligt op een toplocatie, eerste lijn golf binnen het Font De LLop golfterrein. Deze villa is voorzien van 3 slaapkamers en 3 badkamers, een eigen parkeerplaats op perceel, een privé zwembad, terras en solarium zijn enkele onderdelen van deze uitstekend uitgeruste woning. Een plezier om er te wonen, er te komen golfen en zeker om er zelfs definitief uw intrek te nemen. De site wordt nog verder uitgebreid met restaurants, winkels, een 5 sterren hotel en uiteenlopende sportfaciliteiten. Binnen- en buitenbar zullen eveneens deel uitmaken van het gebeuren op het golfterrein. Dit alles met een subliem zicht over de golf.

Deze villa bestaande uit drie niveaus,  een eigen parkeerplaats buiten, privézwembad, binnenplaats, terras, solarium en berging. De toplocatie van deze woning met spectaculair uitzicht op de golfbaan en de bergen is uiteraard de troef van deze villa. Door gebruik te maken van grote raampartijen bekomt men veel natuurlijk lichtinval ook in de winter. Deze woning is ontworpen en uitgerust om te voldoen aan de hoge prestaties op het gebied van energie-efficiëntie.

Volledig onderkelderd op een grondstuk van 400 m2

 

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen