ONE LEVEL VILLA IN HET HART VAN SAN PEDRO DEL PINATAR, MAR MENOR, MURCIA

ONE LEVEL VILLA IN HET HART VAN SAN PEDRO DEL PINATAR, MAR MENOR, MURCIA

Pand ref: REAL 64453

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

98 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 399.950

Beschrijving

Deze gelijkvloerse villa’s combineren een moderne inrichting met een praktische indeling en aantrekkelijke buitenruimte. Ze zijn geschikt voor gezinnen, koppels, of iedereen die op zoek is naar een ontspannen levensstijl in een aangenaam klimaat.

De villa’s beschikken over een grote, open woonkamer met eethoek, wat zorgt voor een lichte en luchtige sfeer. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde elektrische apparaten, zodat deze direct gebruiksklaar is. Aan de achterzijde van de villa bevinden zich drie tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kasten, wat extra privacy biedt. De villa’s hebben twee badkamers, waarvan één en-suite bij de hoofdslaapkamer, terwijl de andere badkamer gedeeld wordt door de overige slaapkamers.

Buiten is er een oprit die leidt naar de parkeerplaats, een tuin met een privézwembad, en een dakterras dat via een trap aan de zijkant van de woning bereikbaar is. Het dakterras, ook wel solarium genoemd, kan naar eigen keuze worden ingericht. Daarnaast worden de villa’s opgeleverd met geïnstalleerde airconditioning en elektrische rolluiken, wat zorgt voor gemak en veiligheid.

De locatie van deze villa’s is ideaal. Ze bevinden zich in een woonwijk aan een park, in een rustige omgeving, maar toch op loopafstand van het stadscentrum, waar je winkels, bars, en restaurants kunt vinden. De Mar Menor ligt op slechts 15 minuten wandelen, met een gezellige boulevard, voetpad, fietspad, en leuke haventjes. Het natuurreservaat LAS SALINAS, in de buurt, biedt wandelmogelijkheden en is ideaal om diverse vogels te spotten, inclusief flamingo’s.

Verder is de nieuwe internationale luchthaven van Murcia in Corvera slechts 25 minuten rijden, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot internationale reizen. Ook inbegrepen in deze villa’s is ledverlichting voor zowel binnen als buiten, wat een energiezuinige en moderne uitstraling geeft.

Deze villa’s lijken een fantastische keuze voor iedereen die een moderne, gelijkvloerse woning zoekt in een aantrekkelijke omgeving met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, natuur en vervoer. Als je vragen hebt over bepaalde aspecten van deze villa’s of meer wilt weten over de locatie, dan kun je dat gewoon vragen.