UNIEKE VILLA OP VERSCHILLENDE NIVEAUS MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

UNIEKE VILLA OP VERSCHILLENDE NIVEAUS MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

Pand ref: REAL 61038

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

497 m2 oppervlakte

5 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.905.000

Beschrijving

Ontspannen en weg zijn van alles, omgeven door een ongelooflijk uitzicht op zee, het is mogelijk in deze exclusieve villa gelegen in het Residential Resort Cumbre del Sol.

Villa Faro is verdeeld over verschillende verdiepingen, in open en comfortabele ruimtes, waar de grenzen tussen binnen en buiten worden overschreden en vervagen. Een project met lichte kleuren, hout en veel natuurlijk licht van buiten.

De toegang tot de woning is via de bovenverdieping, met een grote hal die het trappenhuis herbergt en de twee modules van de woning afbakent. De drie slaapkamers van deze villa bevinden zich op deze bovenverdieping. In de ene vleugel bevindt zich de hoofdslaapkamer, ruim en licht, met een eigen terras en een spectaculaire en-suite badkamer. In de andere vleugel bevinden zich de andere twee slaapkamers, beide met en-suite badkamer en een groot terras.

Op de begane grond is de ruime leefruimte, een grote open keuken met een indrukwekkend eiland, met een ontbijtbank, open zicht naar de veranda, een spectaculaire zomer eetkamer met uitzicht op de zee, met barbecue en buiten badkamer. De woon-eetkamer heeft ook een prachtige veranda, die het idee van “buiten leven” verder versterkt met verschillende zithoeken naast het overloopzwembad en een jacuzzi, om te genieten van de heerlijke zonnige dagen die de Costa Blanca biedt zonder het zicht op de Middellandse Zee te verliezen.

Het pand blijft ons verrassen, en er is nog een kelder van bijna 30m², met veranda en privé terras, om een unieke ruimte te creëren, zijnde een extra slaapkamer, een werkruimte of wat u zich ook maar wenst.