UNIEKE VILLA OP PRACHTIG RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR, MURCIA

UNIEKE VILLA OP PRACHTIG RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR, MURCIA

Pand ref: REAL 69307

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

95,70 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 535.000

Beschrijving

Dit nieuwe en exclusieve project Milos bestaat uit 6 villa’s met 3 slaapkamers, 2 badkamers, terras, tuin en solarium met privé zwembad gelegen aan het prachtige meer en omgeven door de omringende natuur van Santa Rosalia Lake and Life resort! Villa’s Milos zullen opgetrokken worden met een breed scala aan extra’s zoals pre-installatie voor fotovoltaïsche zonnepanelen, zomerkeuken en privé zwembad met jacuzzi op het solarium, pre-installatie van airco, verwarming in alle badkamers door elektrische verwarmingsradiatoren, volledig ingerichte en uitgeruste keuken, uitgeruste badkamers …

In Santa Rosalia zijn de woningen geconfigureerd rond een spectaculair centraal park, voor het exclusieve gebruik van de eigenaars. In de meer dan 120.000 m2 aan zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur, zijn er verschillende sport- en recreatiegebieden ontworpen voor het hele gezin. Bijna 4.000 bomen, voornamelijk inheemse soorten. Rosalía Lake and Life resort herdefinieert het concept van resort in dit deel van de Middellandse Zee, nooit meer zal dit woord hetzelfde klinken. De 700.000 m2 zijn rondom omheind, met toegangscontrole en 24-uurs bewakingsdienst. Veiligheid opgevat als rust, zowel thuis als onderweg.

Het hart van Santa Rosalía, een enorme centrale tuin bestemd om te leven; uitgerust met diverse attracties om op een andere manier van de natuur, sport of vrije tijd te genieten en waar Het Meer altijd zijn aanwezigheid opdringt. Het hebben van een enorme groene ruimte naast uw huis is altijd een voorrecht. De ideale plek om te ontspannen op de zandstranden en tot rust te komen in de zon, het water nodigt uit tot een duik in het water, verkoeling zoeken en deelnemen aan watersport activiteiten. De plek om de dag af te sluiten met de kinderen, een biertje te drinken met vrienden of te genieten van de mediterrane keuken terwijl de oneindige turquoise zee een prachtige zonsondergang begeleidt. Het meer met meer dan 16.000 m2 water is het grootste kunstmatige meer van kristalhelder water in Europa. Het maakt gebruik van de technologie van Crystal Lagoons, een wereldleider op het gebied van conditionering voor baden, behandeling en onderhoud van grote gebieden met kristalhelder water.