UNIEKE VILLA GELEGEN OP RESORT MET HELDERBLAUW MEER, SANTA ROSALIA

Costa Càlida

410.000

REAL 62294

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Woonoppervlakte

179,7 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

4

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Santa Rosalia Lake & Life Resort is een exclusief resort gelegen aan de Costa Calida. In het midden van dit domein bevindt zich een meer van 16.000 m2 waarin 2 eilanden drijven met op 1 van de eilanden een beach club.

In Santa Rosalia zijn de woningen geconfigureerd rond een spectaculair centraal park, voor het exclusieve gebruik van de eigenaars. In de meer dan 120.000 m2 aan zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur, zijn er verschillende sport- en recreatiegebieden ontworpen voor het hele gezin. Bijna 4.000 bomen, voornamelijk inheemse soorten. Rosalía Lake and Life resort herdefinieert het concept van resort in dit deel van de Middellandse Zee, nooit meer zal dit woord hetzelfde klinken. De 700.000 m2 zijn rondom omheind, met toegangscontrole en 24-uurs bewakingsdienst. Veiligheid opgevat als rust, zowel thuis als onderweg.

Het hart van Santa Rosalía, een enorme centrale tuin bestemd om te leven; uitgerust met diverse attracties om op een andere manier van de natuur, sport of vrije tijd te genieten en waar Het Meer altijd zijn aanwezigheid opdringt. Het hebben van een enorme groene ruimte naast uw huis is altijd een voorrecht. De ideale plek om te ontspannen op de zandstranden en tot rust te komen in de zon, het water nodigt uit tot een duik in het water, verkoeling zoeken en deelnemen aan watersport activiteiten. De plek om de dag af te sluiten met de kinderen, een biertje te drinken met vrienden of te genieten van de mediterrane keuken terwijl de oneindige turquoise zee een prachtige zonsondergang begeleidt. Het meer met meer dan 16.000 m2 water is het grootste kunstmatige meer van kristalhelder water in Europa. Het maakt gebruik van de technologie van Crystal Lagoons, een wereldleider op het gebied van conditionering voor baden, behandeling en onderhoud van grote gebieden met kristalhelder water.

Omschrijving villa: het elegante en minimalistische dag gedeelte nodigt u uit om te genieten van de bries en de zon, dankzij een bijna vijf meter lang balkon dat volledig in de muur is opgenomen. Zijn imposante en praktische keuken valt op met een uitgesproken persoonlijkheid.
Het nachtgedeelte omvat een slaapkamer met directe toegang tot de courtesy badkamer op de begane grond, evenals de gehele eerste verdieping van het huis, de master suite met meer dan 20 m2 slaapkamer, kleedkamer en badkamer, met twee terrassen die een efficiënte dwarsventilatie garanderen en waar een zeer uniek hoofdeinde opvalt. De tweede suite ligt niet ver daarachter, met kleedkamer, en-suite badkamer en toegang tot het 18 m2 terras met een natuurstenen muur. Het solarium biedt 43m2 ruimte om te genieten van de zon en het weidse uitzicht over La Reserva en het meer met zijn kristalheldere water. Het is inclusief pre-installatie voor keuken en jacuzzi. Een extra 56m2 van ongescheiden ruimte strekt zich uit over het meest discrete deel van het pand. Een semi-kelder met natuurlijk licht dat het idee oproept om het gebruik ervan samen te ontwerpen.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen