UNIEKE MODERNE VILLA MET RIANT TERRAS EN ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

UNIEKE MODERNE VILLA MET RIANT TERRAS EN ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

Pand ref: REAL 61065

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

668 m2 oppervlakte

5 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 2.479.000

Beschrijving

Villa Navio is een unieke woning gelegen in Jazmines, in het Residential Resort Cumbre del Sol, die een moderne, esthetische lijn vormt, met terrassen vanwaar u de adembenemende zeezichten kunt waarnemen en waar het licht van de mediterrane zon het interieur van de woning zal overspoelen van zonsopgang tot zonsondergang.

Het biedt een spectaculair uitzicht op zee, waarvan kan worden genoten vanuit het hele huis, vooral vanaf het prachtige infinity zwembad die het laat lijken alsof het één is met de Middellandse Zee.

De hoofdverdieping bestaat uit open ruimtes: een modrene keuken met kookeiland en eetbar, uitgevend op de veranda, woonkamer en eetkamer, en alle kamers met directe toegang tot het terras en natuurlijk met de heerlijke uitzichten over zee. 3 slaapkamers en 4 badkamers waarvan de hoofdslaapkamer over een grote kleedkamer, een badkamer en een eigen terras beschikt.

Op de benedenverdieping is een open ruimte met veranda en terras, die toelaat de woning uit te breiden met een aantal slaapkamers of eender welke andere gewenst bestemming. Alle terrassen en buitenruimtes zijn ontworpen om buiten te leven en te genieten van het mediterrane klimaat en het rustgevende uitzicht op zee.