Unieke luxe-designvilla met adembenemende zeezichten, Benissa, Alicante

Unieke luxe-designvilla met adembenemende zeezichten, Benissa, Alicante

Pand ref: REAL 4987

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

240 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 725.000

Beschrijving

Deze prachtige luxevilla ligt op de flanken van Benissa en heeft daardoor prachtig panoramisch zicht op zee en natuur. Benissa is een authentiek, schilderachtig stadje tussen Calpe en Moraira. Het beeldig historisch centrum met geplaveide straten en 17de-18de eeuwse huizen, geeft het een unieke charme en maakt het bezoeken zeker de moeite waard. Door het Mediterrane klimaat is het landschap van bergen en valleien bekleed met boomgaarden. Een idyllische omgeving waar het heerlijk vertoeven is. Wandelen door de vele kleine, smalle straatjes of door de Jalon Vallei is zeker een aanrader. Benissa heeft een 4 km lange kustlijn met verschillende kleine, verborgen baaien, alsook meerdere zandstranden zoals “Els Pinets” of “La Caleta la Fustera”.
De villa is heel rustig gelegen in een doodlopende straat, waardoor er quasi geen verkeer is. Ze is gebouwd op een perceel van 900 m² en heeft veel privacy, aangezien aan de voor- en zijkant een gemeentelijke groene zone ligt. Het strand ligt op minder dan 1 km, evenals winkelcentra, restaurants, cafés, etc.
Deze magnifieke villa is afgewerkt in hoogwaardige materialen en heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers, alsook grote terrassen, die ontworpen zijn om de adembenemende uitzichten en de schoonheid van de locatie nog meer uit te lichten en een mooi afgewerkt privé-zwembad. Perceel: 900 m², woonoppervlak: 240 m².