UNIEKE, EN EXCLUSIEVE ONE OF A KIND VILLA MORAIRA, ALICANTE

UNIEKE, EN EXCLUSIEVE ONE OF A KIND VILLA MORAIRA, ALICANTE

Pand ref: REAL 68314

Voorzieningen

Villa

5 slaapkamers

4 badkamers

3+ Parkeerplaatsen

404,67 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.650.000

Beschrijving

Deze uitzonderlijke villa Timgad 3 is gelegen in de bekende wijk L’Andragó te Moraira. Het ligt op slechts 350 meter van het strand van Andragó en ongeveer 200 meter van de promenade naast de weg die ons naar Moraira stad leidt en de verschillende winkels en restaurants, allemaal heel dicht bij elkaar.

Deze exclusieve villa heeft 5 slaapkamers, 4 badkamers en twee gastentoiletten, keuken met eiland, buitenkeuken voor de zomer, grote multifunctionele kelder, met de mogelijkheid van gebruik als een fitnessruimte, speelkamer, …. De kelder wordt verlicht en geventileerd via een patio.

Het huis, de tuin en het zwembad liggen allemaal op hetzelfde niveau, zodat je van de hele tuin kunt genieten.Binnen het perceel is er een grote pergola om twee auto’s te parkeren. De woning heeft een prachtig ontwerp met een veelheid aan details in rustgevende natuursteen, evenals een weelderige mediterrane tuin.

Moraira is een klein stadje met goede restaurants, bars en voldoende supermarkten in de buurt. Er is een zeer aangenaam strand direct naast de stad dat zeer geschikt is voor gezinnen. De boulevard biedt een geweldig uitzicht op Penon Ifach aan de overkant van de baai in Calpe. De kustweg erheen is zeker de moeite waard met een aantal spectaculaire uitzichten. Moraira ligt ongeveer 1 uur 15 minuten ten noorden van de A7 vanaf de luchthaven van Alicante en is dus vrij gemakkelijk te bereiken. Het is ongeveer dezelfde afstand of iets minder naar het zuiden vanaf de luchthaven van Valencia.