UNIEKE DESIGNVILLA OP UITGELEZEN LOCATIE MET PRACHTIG UITZICHT, CALPE

UNIEKE DESIGNVILLA OP UITGELEZEN LOCATIE MET PRACHTIG UITZICHT, CALPE

Pand ref: REAL 59463

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

3+ Parkeerplaatsen

430 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.699.000

Beschrijving

Deze unieke designvilla gelegen nabij het strand, winkels & restaurants, doch rustig gelegen is het de ultieme Spaanse droom voor als het net een beetje meer mag zijn.

Deze villa bevind zich in een rustige omgeving waar alle omliggende huizen grote percelen hebben, dus het geniet veel privacy en rust. Het totale perceel van dit project heeft een afmeting van 1.550m2, het is een vlakke oppervlakte waar u kan genieten van een grote tuin. De oriëntatie is zuid, en het heeft een vrij uitzicht op de alom bekende “Peñón de Ifach”.

Het huis is voorzien van een uniek ontwerp, evenals een perfecte interieurafwerking. Het heeft een garage, 4 slaapkamers, vijf badkamers (waarvan eentje buiten), een gastentoilet en een grote berging in de kelder. De overdekte bebouwde oppervlakte is 430 m2 plus 200 m2 aan terrassen. Met een zwembad van 11 meter maakt dit het plaatje compleet.

Uiteraard is de woning voorzien van een moderne keuken met kookeiland en alle inbouwapparatuur, airconditioning systeem van Aerotermia (vloerverwarming en airconditioning door geleiders), badkamermeubel, ingebouwde wandkranen, technische led verlichting, groot formaat porseleinen tegelvloer, ingerichte tuin met automatisch irrigatiesysteem …