UNIEKE DESIGN VILLA MET ZICHT OP ZEE, BENISSA, ALICANTE

UNIEKE DESIGN VILLA MET ZICHT OP ZEE, BENISSA, ALICANTE

Pand ref: REAL 60991

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

947 m2 oppervlakte

5 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 3.125.000

Beschrijving

In het exclusieve perceel Racó Galeno bevindt zich Villa Neva, een residentie waarin de architectuur is gecombineerd met de natuur en elementen met hout, beton en steen zijn afgewerkt, waardoor een prachtig architectonisch ontwerp is ontstaan.
De natuur wordt in het huis geïntroduceerd door de grote ramen die de ruimten visueel verdubbelen en die er, samen met het licht van de Middellandse Zee als grote bondgenoot, in slagen een perfecte dialoog tussen het interieur en het exterieur tot stand te brengen.

Het interieur van Villa Neva zit vol details, decoratieve elementen en lambriseringen die verschillende sferen creëren. Verlichting die warmte brengt in het huis, kamers met plafonds van dubbele hoogte, glazen wanden die samenkomen aan één kant en die zodoende de veranda en de woonkamer verbinden, allemaal exclusieve details die een unieke villa creëren.

Villa Neva heeft drie slaapkamers met eigen badkamer, én daarenboven een indrukwekkende master slaapkamer met een eigen badkamer waarvan de hoofdrolspeler een ongelooflijke badkuip is met uitzicht op zee. Er is een grote open woonkamer die uitgeeft op de keuken en eetkamer, een tweede -meer ingesloten – woonkamer, diverse badkamers én vrije ruimtes geschikt voor het installeren van een fitnessruimte, een kantoor, of – waarom ook niet – een bioscoopzaal.

De tuin is van het mediterrane type, volledig geïntegreerd in de architectuur en omvat de verschillende buitenruimtes waarvan deze villa geniet. Zo is er het harmonieuze rechthoekige zwembad met een glazen wand die overgaat in de zee, een groot terras, een chill-out zone én verschillende veranda’s om op verschillende momenten van de dag te genieten van het mediterrane klimaat en het prachtige uitzicht op zee met de Peñon de Ifach op de achtergrond.