UNIEK APPARTEMENT MET RUIM TERRAS & ZEEZICHT, VILLAJOYOSA, ALICANTE

UNIEK APPARTEMENT MET RUIM TERRAS & ZEEZICHT, VILLAJOYOSA, ALICANTE

Pand ref: REAL 69231

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

94,35 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 650.000

Beschrijving

Allonbay Village, een nieuwe realisatie met prachtige nieuwbouw appartementen op de eerste lijn aan de kust. Uniek in hun design en voorzien van  ruime terrassen om alle dagen te genieten van het zeezicht. De elegante, witte units hebben maximaal 6 verdiepingen en zijn omgeven door grote groene zones om deze residentie om te toveren in een oase van rust.

Exclusieve woningen voorzien van twee tot vier slaapkamers, met het voorrecht om te genieten van veel lichtinval en verschillende oriëntaties. Allonbay Village bestaat uit 5 ontwikkelingen, Residenties Aqua (reeds volledig uitverkocht), Aster, Arena, Aura & Azure, samen vormen zijn dit exclusieve luxe project dat ook een zwembad omvat, aangelegde tuinen, een uitgeruste fitnessruimte, sauna, stoombad en kindertuin. Het appartement dat we hier omschrijven behoort tot de Aura Residencial.

Wonen in Allonbay Village onderscheidt zich door de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen voor de bouw. Prachtig ontworpen appartementen incluis luxedetails zoals: volledig uitgeruste keukens, airconditioning met kanalen, vloerverwarming, badkamers met hangende armaturen, badmeubel, spiegel en douchescherm, automatische rolluiken, domoticasysteem en nog veel meer.

Villajoyosa, ook bekend als La Vila Joiosa in het Valenciaans, is een kustplaats in de provincie Alicante, Spanje, aan de Costa Blanca. Het staat bekend om zijn kleurrijke huizen aan het water, die langs de boulevard staan. De stad staat bekend om zijn historische centrum met smalle straatjes, zijn pittoreske oude binnenstad en zijn prachtige stranden.

Een van de bekendste aspecten van Villajoyosa is de chocolade-industrie. De stad heeft een lange geschiedenis van chocoladeproductie, met verschillende fabrieken die vandaag de dag nog steeds in bedrijf zijn. Villajoyosa viert de traditie van de chocoladeproductie met een jaarlijks chocoladefestival.

Toerisme is een belangrijk onderdeel van de lokale economie, met bezoekers die worden aangetrokken door de charmante sfeer van de stad, de stranden en de culturele bezienswaardigheden. De stad heeft ook een vissershaven, wat bijdraagt aan het traditionele mediterrane karakter.

In het algemeen is Villajoyosa een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een mix van geschiedenis, cultuur en ontspanning aan zee aan de Costa Blanca.

Het ligt op slechts 50 meter van de zee en de ruime en lichte ruimtes zijn perfect om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op zee op de grote terrassen. Het ligt vlakbij de oude stad Allón die jarenlang werd bewoond door de Griekse en Romeinse beschavingen. Nu ligt hier een uniek en exclusief complex met uitzicht op een natuurlijke baai met een turkooisblauwe zee en een fijn zandstrand, waar de bevoorrechte bewoners van de rust kunnen genieten. Je naaste buur is de zee en je hebt een permanente gast voor meer dan 300 dagen per jaar: de zon.