UNIEK APPARTEMENT MET PRACHTIG ZEEZICHT, VILLAJOYOSA, ALICANTE

UNIEK APPARTEMENT MET PRACHTIG ZEEZICHT, VILLAJOYOSA, ALICANTE

Pand ref: REAL 64831

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

75,12 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 467.000

Beschrijving

Binnen dit luxe project situeren zich 66 woningen gelegen net ten zuiden van Villajoyosa, dit op wandelafstand van Playa Paraíso en Playa Bolnou. Deze woningen hebben als hoofdkenmerk energiezuinig te zijn en afgewerkt te zijn met hoogstaande materialen.

Uniek vanwege het onovertroffen panoramische uitzicht en de ongelooflijke gemeenschappelijke ruimtes. U kunt het hele jaar door ontspannend zwemmen terwijl u over de Middellandse Zee uitkijkt, want het zwembad en de jacuzzi’s zijn verwarmd. Sportliefhebbers kunnen genieten van een complete fitnessruimte, een padelterrein en een benijdenswaardige omgeving voor het beoefenen van watersporten. De kleintjes zullen zich prima vermaken in de kinderspeelplaatsen in en buiten het water.

De gemeenschappelijke ruimtes en woningen hebben een prachtig uitzicht op zee. Afhankelijk van de oriëntatie en de hoogte, kunt u genieten van uitzicht op de gemeenschappelijke ruimtes, het zwembad en de verschillende stranden en baaien.

Woningen met 2 en 3 slaapkamers, met prachtig uitzicht op zee. Ze hebben allemaal een groot terras, tuin of solarium. Uitstekende kwaliteiten die, onder andere, warm/koude airconditioning door middel van kanalen en vloerverwarming in de badkamers omvatten. U heeft de mogelijkheid om uw woning te personaliseren met verschillende afwerkingsopties. Alle eigendommen in zijn inclusief een parkeerplaats.

Villajoyosa is een verborgen juweeltje dat aan de Spaanse Costa Blanca tussen Benidorm en San Juan ligt. Het is bekend om de witste zandstranden van de Costa Blanca men heeft de blauwe vlag status. Villajoyosa is architectonisch zo kleurrijk dat het doet denken aan de Braziliaanse stad Salvador de Bahia. De lange strook van wit zand wordt omlijst door een promenade met voornamelijk Spaanse bars en restaurants en met veel palmbomen die voor de nodige schaduw zorgen. Het strand heeft ook een uitgebreide speeltuin voor kleine kinderen.