UNIEK APPARTEMENT IN EEN LUXUEUZE OMGEVING, SOTOGRANDE, CADIZ

UNIEK APPARTEMENT IN EEN LUXUEUZE OMGEVING, SOTOGRANDE, CADIZ

Pand ref: REAL 68982

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

3,5 badkamers

2 Parkeerplaatsen

218 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.109.000

Beschrijving

Welkom bij Sphere Sotogrande, een projekt dat de cirkel rond maakt.

Het nalaten van een erfenis door het creëren van een project waarbij welzijn en duurzaamheid de sleutelprioriteiten vormen, was de basis van onze benadering. En in ons streven naar uitmuntendheid, hebben we deze prachtige locatie in Sotogrande gevonden – een van de beste urbanisaties in Europa.
Onze aanpak steunde op twee sleutelelementen: we wilden woningen bieden met veel ruimte en een overvloed aan licht om de bewoners een maximaal comfort te bieden. De harmonieuze architectuur doordenktmet zin voor karakter is aangepast aan het prachtige natuurlijke landschap op een zacht
glooiend terrein. Kwaliteit en aandacht voor detail stonden in dienst van uitmuntendheid en essentie. Het voorrecht om gezellig te wonen in harmonie met de natuur. Zo hebben we een boetiekproject gemaakt voor 30 exclusieve woningen met een brede waaier aan diensten om het dagelijkse leven van de bewoners te vereenvoudigen. Royale open ruimtes met een stroom van daglicht, grote terrassen en privétuinen die naadloos aansluiten bij de essentie van het natuurlijke landschap rondom. Een woonproject dat zich uitstrekt over 1.600 m2 en een brede waaier aan voorzieningenom om een complete ervaring te bieden.
Kortom, we stellen een baanbrekend woonproject voor met een analyse van de levenscyclus en dat wil worden gecertificeerd als BREEAM Excellent en WELL Gold om een referentie op Europees niveau te worden en door zijn prestaties te evalueren volgens het meest geavanceerde LEVEL(s) 3 bouwconcept. Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan dit afgeschermde, rustige en veilige complex. Een ongeëvenaarde oasis waar privacy en een bruisende sociale atmosfeer hand in hand gaan.

Sotogrande de perfecte locatie: Het exclusieve Sotogrande, gelegen aan de westkant van de Costa del Sol, in de prachtige provincie Cadiz, wordt prachtig geflankeerd door de zee en de bergen.

Sotogrande heeft een eigen levensstijl ontwikkeld: Het besloten en elegante Sotogrande wordt beschouwd als een van de meest exclusieve en gewilde woonwijken van Europa. Sotogrande, bij velen bekend als het Mekka van de bevoorrechte privé-wooncomplexen, heeft een geheel eigen levensstijl en biedt een select aanbod van vrije tijd, sport en hoogwaardige diensten.

Het kleine Venetie van de Middellandse Zee: De jachthaven van Sotogrande, met zijn mooie en pittoreske architectuur, versmelt met de woonwijk,
vormt als het ware kronkelende kanalen en maakt deze plek tot het “kleine Venetië” van de Costa del Sol. De haven van Sotogrande, een internationale referentie voor nautisch kwaliteitstoerisme, biedt eindeloze recreatiemogelijkheden, een opwindende culinaire scene en lifestyle diensten op maat.
Sport en natuur op hun best: Er zijn maar weinig plaatsen die zo’n verbijsterende verscheidenheid aan sportmogelijkheden voor verschillende niveaus en interesses bieden als Sotogrande. Bovendien maakt het ideale klimaat van het gebied buitenactiviteiten het hele jaar door mogelijk.
Sotogrande staat bekend als gastheer voor een van de belangrijkste internationale zomerpolotoernooien, maar is ook een publiekstrekker voor golfliefhebbers en beschikt over zes prestigieuze golfbanen binnen een straal van 10 minuten, waaronder de Valderrama Golf Club, die tot de beste golfbanen ter wereld behoort.

Groene architectuur: In een tijd waarin duurzaamheid, energiebesparing en een verantwoord gebruik van hulpbronnen hoogtij vieren, wil Sphere op deze gebieden het voortouw nemen. Sphere is vanaf het begin opgevat als een natuurlijk, organisch en milieuvriendelijk project en sluit met zijn verrassend unieke en duurzame karakter de cirkel.

De kers op de taart zijn de royale terrassen – van 40 m² tot 260 m² – en uitgestrekte privétuinen tot 155 m² die een constante en altijd aanwezige dialoog creëren tussen de binnen-en buitenruimten. Een project dat erin slaagt het verbazingwekkende landschap vast te leggen.

Voorzieningen voor een superieure levenskwaliteit: Een indrukwekkende en uitnodigende hal van 700 m², die de geest van het project perfect weerspiegelt, herbergt de receptie en een volledig uitgeruste, royale coworking-ruimte die een alternatief vormt voor de ruime woningen om gasten te ontvangen, te werken of te studeren. Sphere Sotogrande biedt zijn bewoners andere eersteklas faciliteiten, zoals een gastrobar, een fitnessruimte, een verwarmd binnenzwembad en twee buitenzwembaden, waarvan één alleen voor volwassenen.

Een holistische kijk op comfort: Sphere biedt een overvloed aan hotelachtige diensten van wereldklasse, ontworpen voor een optimaal comfort,
de rust en de veiligheid van de bewoners, en bedoeld om aan alle wensen van gasten en bewoners tegemoet te komen. Het onderhoud van uw woning, het voorverwarmen van uw woning voor uw aankomst of die van uw gasten, of het vervullen van al uw dagelijkse behoeften, maken deel uit van de comfortdiensten die Sphere aanbiedt: klantenconciërge, schoonmaak, onderhoud en zelfs het beheer van uw huurwoning.

Unieke woningen tot in het kleinste detail doordacht waar uw welzijn onze prioriteit is. Sphere bestaat uit 30 indrukwekkende woningen met 3 of 4 slaapkamers en een interieurindeling die de toch al royale afmetingen van de ruimtes versterkt. Elk verblijf is ontworpen in de geest van een voortdurend streven naar comfort en welzijn. Drie gevels en grote ramen van vloer tot plafond zorgen overal voor lichte woningen. De ruime woonkamer – die in het geval van de duplex-penthouses twee verdiepingen telt – vormt de kern van het eigendom en slaagt er samen met de terrassen en tuinen in om de natuurlijke omgeving vast te leggen en het buitenleven naar binnen te halen. Ruime en dubbele ruimtes die zowel functionaliteit als welzijn bieden. Een oase van privacy, afzondering en zintuiglijk genot.

Garden, terrace of penthouse. 3 manieren van wonen in SPHERE SOTOGRANDE

De woningen, met hun prachtige afmetingen, variëren van 200 m² voor een woning met drie slaapkamers tot 330 m² voor een met vier slaapkamers. De penthouses met drie slaapkamers zijn uitzonderlijk groot en sfeervol en beginnen bij 270 m². De woningen in Sphere Sotogrande zijn ontworpen om een unieke woonervaring te creëren.

Penthouse met 4 slaapkamers, 4 badkamers en een gastentoilet: 2.736.000 eur

Garden met 3 slaapkamers en 3 badkamers en een gastentoilet: 1.338.000 eur, met 4 slaapkamers en 4 badkamers en gastentoilet: 2.261.000 eur