UNIEK TOP FLOOR APPARTEMENT BINNEN LUXE COMPLEX, FINESTRAT, ALICANTE

UNIEK TOP FLOOR APPARTEMENT BINNEN LUXE COMPLEX, FINESTRAT, ALICANTE

Pand ref: REAL 62628

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

178,51 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 289.900

Beschrijving

Tweede Fase in dit Resort is een nieuwe van slechts 20 luxe woningen met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm.

Dit complex heeft een exclusieve en bevoorrechte locatie in Finestrat, dicht bij een van de meest toeristische steden van Europa: Benidorm. Dankzij deze ligging ligt het complex dicht bij alle soorten basisvoorzieningen en uitgaansmogelijkheden, waaronder allerlei winkels en restaurants. Bovendien wordt het gebied van Finestrat-Benidorm gekenmerkt door zijn goede klimaat, waardoor u bijna het hele jaar door kunt genieten van de adembenemende baaien en stranden, beroemd in heel Spanje. U kunt ook genieten van verschillende watersporten en tal van golfbanen op slechts een paar minuten van uw woning.

Deze woningen zijn omgeven door een prachtige, natuurlijke omgeving en zeer goed verbonden met de rest van de steden van de Costa Blanca, dicht bij ongelooflijke stranden, golfbanen, en alle diensten. Finestrat is een klein stadje net achter Benidorm op een bergheuvel met prachtig uitzicht op zee en uitzicht over de skyline. Het mooie strand Cala Finestrat ligt op 2 km afstand. Het winkelcentrum La Marina ligt op loopafstand en de stranden van Benidorm liggen op 5 minuten rijden.