ULTRAMODERNE DESIGN VILLA MET PANORAMISCH ZEEZICHT, MORAIRA, ALICANTE

ULTRAMODERNE DESIGN VILLA MET PANORAMISCH ZEEZICHT, MORAIRA, ALICANTE

Pand ref: REAL 10515

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

476 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.385.000

Beschrijving

Deze ultramoderne designvilla kan rekenen op een spectaculair zeezicht met adembenemende zonsopgangen. Een onuitgesproken luxe aan de Costa Blanca om te genieten van het mediterraan klimaat een heel jaar door. Deze woning is gelegen in Cumbre del Sol, Moraira in een residentiële wijk. De woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 476 m2 op een grondstuk van 826 m2 en beschikt over een riant terras van 132 m2 met een privé zwembad om te genieten van het fantastische zeezicht.

Op de kelderverdieping vinden we de garage terug waarbij u makkelijk 2 voertuigen veilig kan parkeren, daarnaast een vrij in te vullen ruimte van 39 m2 die u voor allerlei doeleinden kan gebruiken, denk maar aan een fitness ruimte … Via deze ruimte hebt u ook directe toegang tot de woonst. Op de begane grond vinden we de volledig geïnstalleerde open keuken met aparte berging terug, de ruime woonruimte met open haard en de 2 slaapkamers met ensuite badkamer & ingemaakte kasten. Op het 1ste verdiep bevindt zich de 3de slaapkamer, met ensuite badkamer en ruime dressing. Op dit verdiep geniet u ook nog van een aparte zithoek waar u heerlijk kan genieten bij een goed boek met uitzicht over het zwembad, het privé domein of het zeezicht.

De look van deze villa is zeer modern met strakke lijnen, witte muren, met natuursteen details, grote ramen die enorm veel lichtinval creëren, plat dak, … Maar vooral zeer veel privacy en onbetaalbare prachtige panoramische uitzichten.