ULTRAMODERN APPARTEMENT VLAKBIJ GOLF MET PRACHTIG UITZICHT, DENIA

ULTRAMODERN APPARTEMENT VLAKBIJ GOLF MET PRACHTIG UITZICHT, DENIA

Pand ref: REAL 60145

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

285 m2 oppervlakte

1 terras

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 499.000

Beschrijving

Deze luxe appartementen zijn voorzien van slaapkamers die allemaal toegang verlenen tot een terras om echt volop te genieten van het licht en de Middellandse Zee, de open keuken &  woon-eetkamer die nog is uitgebreid door de veranda op het terras, kleine details die deze appartementen uniek & persoonlijk maken.

We weten dat comfort en energie-efficiëntie voorop staan in een woning, Golf Suites La Sella is ontworpen met deze doelstellingen. Uitgerust met vloerverwarming, warm en koud airconditioning systeem, opwekking van sanitair warm water met het Ecodan hybride systeem van hoge energie-efficiëntie, inclusief eersteklas keukenapparaten, verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.

De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn hun gemeenschappelijke zones, ruimtes om te ontspannen, te genieten van het buitenleven, met verschillende buitenzwembaden, tuinen en wellness in elk gebouw. Bovendien is het complex voorzien van een 24/7 bewaking in het hele resort.

Het gevoel omhelsd te zijn door de natuur, zittend op het terras en genietend van een prachtig uitzicht op de zee, naast een uitzonderlijke golfbaan en op korte afstand van andere  gemeenten met hun grote toeristische attractie. Daar wacht Golf Suites La Sella op u.