Modern appartement met uitzicht op zee, en vlakbij alle services, Gran Alacant, Alicante

Modern appartement met uitzicht op zee, en vlakbij alle services, Gran Alacant, Alicante

Pand ref: REAL 4006

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

83,28 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 325.000

Beschrijving

Dit ultramodern gesloten residentieel project bestaat uit 76 laagbouw appartementen met 2, 3 slaapkamers of duplex woningen die genieten van een spectaculaire uitzicht op de zee en de natuur.

5 min van de prachtige stranden van EL CARABASSI, een beschermd uniek en natuurlijk gebied met duinen en naaldbomen, met lange brede zandstranden en tal van activiteiten en strandbarretjes. Vlakbij alle services voor uw comfort en gemak van uw dagelijks leven. Beleef hier uw dromen!

De gemeenschappelijke zones zijn omgeven door aangelegde tuinen met bomen en planten, led verlichting, groot zwembad, verwarmde jacuzzi, speeltuin, fitness en een chill-out zone met barbecue faciliteiten. Elk appartement heeft een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen met lift en de mogelijkheid om een berging aan te kopen. Er is ook een parking speciaal voor fietsen voorzien.

Extra’s inbegrepen: Alle elektro toestellen, airco, elektrische rolluiken, personalisatie woning, vloerverwarming badkamers, parking ondergronds, deuren van vloer tot plafond, gemeenschappelijk zwembad, jacuzzi, fitness, …

Op 10 min van de mondaine stad Alicante, Elche en de vlieghaven.

Appartementen gelijkvloers met terras en tuin of penthouse met terras en solarium of duplexwoningen.

Prijzen vanaf 245.000 EUR