ULTIEME LUXE VILLA AAN WIJNGAARD, YECLA, MURCIA

ULTIEME LUXE VILLA AAN WIJNGAARD, YECLA, MURCIA

Pand ref: REAL 62800

Voorzieningen

Villa

5 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

294,8 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 774.000

Beschrijving

Wordt jij de trotse eigenaar van een zelfvoorzienende luxe nieuwbouw villa in Cortijo-stijl in een prachtige wijngaard?
Las Vistas Yecla is een unieke kans om in een wijngaard te leven, in direct contact met de natuur en een gezondere en eco-duurzamere levensstijl te hebben. De locatie is één van de unieke kenmerken: hoewel de wijngaard midden in de natuur ligt, is het slechts 15 minuten rijden van de drukte van Yecla met al zijn cultureel en gastronomisch aanbod. Wordt zelfvoorzienend, verbouw je eigen gewassen, produceer je eigen elektriciteit en warm water met elektrische zonnepanelen en gebruik een houtkachel om in de winter je hele huis te verwarmen. Heb een moestuin waar je alle groenten en fruit kweekt die je lekker vindt. Vindt jij al deze dingen leuk of zijn dit je ultieme dromen, dan behoor jij misschien tot het toenemend aantal mensen dat verliefd wordt op de levensstijl van de wijngaard, de slow-food beweging, meer contact maakt met de natuur en een meer zelfvoorzienende en duurzame levensstijl nastreeft, zonder de luxe van vandaag op te geven.

Las Vistas Yecla is een heel persoonlijk project dat wordt ontworpen vanop een blanco canvas.  We begeleiden u door te starten met het bespreken van enkele voorbeelden van 3 ontwerpen waarop we al uw voorkeuren en wensen kunnen afstemmen. Vanaf dit punt wordt uw droomwoning realiteit en maken onze architecten uw realisatie waar.

Hierbij nog enkele kenmerken van deze uitzonderlijke woning, gelegen op 15 minuten ten noorden van de stad Yecla, prachtig perceel met olijfbomen en volwassen wijnstokken die 10.000 kilogram druiven per jaar produceren, eindeloos uitzicht over het landschap en de bergen, mogelijkheid om uw eigen wijnproductie te hebben, woning met energielabel A.